2777
2789

عزیزم بیمه ها به اسم بهتر و بدتر نیستن

باید تعهدات هرکدوم رو که بسته به قرارداد قبول کردن بخونی ببینی کدوم بهتره 

بیمه دانا یا آتیه سازان به همه که یک شکل خدمات نمیدن. دقیقا مصداق ضرب المثل هرچی پول بدی اش میخوری هستن 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بیمه ها به اسم بهتر و بدتر نیستنباید تعهدات هرکدوم رو که بسته به قرارداد قبول کردن بخونی ببینی ...

اهااااا اره راس میگی هرچقدر حق بیمه بریزم خدماتشون بیشتره دیگه

دانا اتیه خیلی کم باهاش قرار داد دارن منم خودم آتیه هستم

اره الان رفتم میگ عینک هم نمیدیم خب ی زن 65 ساله الان این چیزارو لازم داره دیگه ب چ درد میخوره پس

اهااااا اره راس میگی هرچقدر حق بیمه بریزم خدماتشون بیشتره دیگه

بله. شرکت یا سازمان یا اداره ای که قرارداد رو بسته تعیین میکنه شما چقدر حق بیمه بدی و خدمات و تعهدات بیمه هم به همون مبلغ و تعداد پرسنل تحت پوشش بستگی داره 

مثلا آتیه سازان یه قرارداد با سازمان بازنشستگی کشوری به اسم بیمه مکمل داره که تقریبا نامحدود خدمات میده، ولی برای بازنشستگان تامین اجتماعی حتی هزینه ویزیت نمیده!

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

اره الان رفتم میگ عینک هم نمیدیم خب ی زن 65 ساله الان این چیزارو لازم داره دیگه ب چ درد میخوره پس

پدر مادر منم چندین ساله که تکمیلی بازنشستگی رو کنسل کردن. برادرم برد تحت پوشش تکمیلی اداره خودش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز