2777
2789
عنوان

ینی کسی سزارین نکرده تو این سایت

184 بازدید | 20 پست

اگ‌راجب کارای قبل و بعد سزارین میدونین کمکم کنید کمتر ۱۰ روز دیگ سزارین دارم نمیدونم باید قبل یا بعدش چ کارایی انجام بدم ک درد نداشته باشم یا دوره نقاهت زود بگذرونم

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

کار خاصی نباید انجام بدی 

استانه تحمل دردت باید بالا باشه 

که همه در این مورد مثل هم نیستند 

من تحمل دردم کم بود  . برای رفع درد هم شیاف میزاشتم  

برای دستشویی  همونطور که یکی از دوستان گفتند 

قطعا دستشویی فرنگی جز واجبات هست 

همینی که هست

همسرم ۲۸ ماه پیش سزارین انجام داد ! 

اونم کاملا یهویی شد بخاطر وضعیت جسمانی سزارین اجباری شد 

قبلش که هیچ کاری نکرده 

بیمارستان هم رفتیم اصلا نمیدونستم قراره به دنیا بیاد دو هفته مونده 

همونجا گفتن برید کارای اداری رو انجام بدید خانوم بره اتاق عمل 

دو ساعت بعدش هم بچه رو دادن بغلم 

آوردم خونه ام دستشویی فرنگی اوک کردم براش 

تو این مدت هم خونه مادرش استراحت می‌کنه و خداروشکر همه چی مرتبه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم من کار خاصی نکردم فقط روز زایمان رفتم بیمارستان حتی سوندم بهم وصل نکردن .فقط حتما پمپ درد بگیر. و به دستور پزشک بعد از مرخص شدن شیاف استفاده کن

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

انجام ندادم هنوز ولی چیزایی که سنیدم رو میگم 

تا جایی که میتونی بعدش سرتو تکون نده و صحبت نکن تا سردرد نگیری 

کافئین میگن درد رو کم میکنه استفاده کن بعد زایمانت

پمپ درد هم میگن حتما باید داشته باشه کمک میکنه به کمتر شدن درد 

کار خاصی نباید انجام بدی استانه تحمل دردت باید بالا باشه که همه در این مورد مثل هم نیستند من تحمل در ...

من دقیقا استانخ دردم پاینه. بخاطر همین استرس دارم 

من دقیقا استانخ دردم پاینه. بخاطر همین استرس دارم

عزیزم 

چاره ای جز تحمل نیست

من 12 سال پیش سزارین شدم .اون موقع از پمپ درد به من چیزی نگفتند وگرنه قطعا استفاده میکردم 

ولی الان اگر هست چنین چیزی . حتما تهیه کن 

من چون شقاق سینه هم گرفته بودم  انگار اون درد بیشتر نمایان میشد

اوج درد شب اول و نهایتا یکی دو روز اول

همینی که هست

من ۹ سال پیش انجام دادم. عالی بود. کلا درد تا ۳ روز داشتم فقط موقع بلند شدن و نشستن. هیچ کاری قبلش نکردم. البته یهویی شد منم دخترم یک ماه زودتر دنیا اومد ولی خدارو شکر مشکلی نداشت. البته من کلا آستانه تحملم بالاست

بعد از زایمان از دستشویی فرنگی استفاده کن..پمپ درد بگیر دردتو کم میکنه،نگران نباش، بعد عمل بهت مسکن میزنن، پمپ درد هم که داشته باشی و شیاف هم برات استفاده میکنن کلا دردت کم میشه، بعضیا زیادتر درد دارن بعضیا کمتر بستگی به بدنت داره ولی عزیزدلم قابل تحمله،اینهمه ادم تونستن تحمل کنن و بچه دوم هم بدنیا اوردن نگران نباش بسپار بخدا

اگه عملت با بیحسی انجام شد، بعد عمل زیاد صحبت نکن، زیر سرت بالشت نزار، اینا باعث میشه ادم سردرد نگیره

موقعی که رفتی حموم، باید محل بخیه رو اروم با شامپو بچه بشوری، و از حموم اومدی سریع با سشوار خشک کنی که عفونت نگیری

همسرم ۲۸ ماه پیش سزارین انجام داد ! اونم کاملا یهویی شد بخاطر وضعیت جسمانی سزارین اجباری شد قبلش که ...

انشالله ک قدمش خوش باشه واقعا یهوی باز بهتره من باز از الان دارم‌استرس برای هفته دیگ میکشم

عزیزم من کار خاصی نکردم فقط روز زایمان رفتم بیمارستان حتی سوندم بهم وصل نکردن .فقط حتما پمپ درد بگیر ...

پمپ درد هزینش بالاس ؟؟

عزیزم چاره ای جز تحمل نیستمن 12 سال پیش سزارین شدم .اون موقع از پمپ درد به من چیزی نگفتند وگرنه قطعا ...

مرسی عزیزم انشالله بتونم ب راحتی پشت سر بگذرونم

من ۹ سال پیش انجام دادم. عالی بود. کلا درد تا ۳ روز داشتم فقط موقع بلند شدن و نشستن. هیچ کاری قبلش ن ...

انشالله منم زایمانم راحتی داشته باشم اخه تا بحال هیچ جراحی یا بستری شدنی برام اتفاق نیفتاد ی نوع استرس تو وجودم

بعد از زایمان از دستشویی فرنگی استفاده کن..پمپ درد بگیر دردتو کم میکنه،نگران نباش، بعد عمل بهت مسکن ...

مرسی عزیز دلم از راهنمایت واقعا این همه دارن میزان من استرس گرفتم