sepideh22 مدیر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 78 عنوان درد سینه | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 20 پست سلام دو ستان . بنظرتون درد سینه در سن 27-28 سالگی میتونه طبیعی باشه ؟! یعنی همون دردی که نزدیکیای پریودیمون سینمون دردناک میشه ولی به مدت دو ماه این درد ادامه داشته باشه علتش چی میتونه باشه ؟! 1404/05/19 | 08:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جویبارخانم عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 4080 کیست ساده بود؟دارو نداد بهتون؟ سونو رو نبردم نمشون دکتر بدم. ولی قبل سونو که بهم ویتامین ای داد.گفت روز درمیون بخور و اما عزیزمن،رخصت دیدار نمیدهی؟ (شعروشاعری که بلد نیستم.اما دلتنگ کربلا بودن را.....خوب استادم)
رزانااااا عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4549 سونو رو نبردم نمشون دکتر بدم. ولی قبل سونو که بهم ویتامین ای داد.گفت روز درمیون بخور اره همون گمون دارو خاصی نمیدن چون ب منم دارو نداد یادت باشه یک رویای خرد شده،هزاران تکه رویاست!ناامید نشو و ادامه بده...!⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹
جویبارخانم عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 4080 کیست ساده بود؟دارو نداد بهتون؟ البته من التهاب دهانه ی رحم هم داشتم. حالا نمیدونم این ویتامین برای سینه بود یا التهاب و اما عزیزمن،رخصت دیدار نمیدهی؟ (شعروشاعری که بلد نیستم.اما دلتنگ کربلا بودن را.....خوب استادم)
sepideh22 مدیر استارتر عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 78 البته من التهاب دهانه ی رحم هم داشتم. حالا نمیدونم این ویتامین برای سینه بود یا التهاب ببخشید علائم التهاب دهانه رحم چیه ؟!
رزانااااا عضویت: 1399/11/25 تعداد پست: 4549 البته من التهاب دهانه ی رحم هم داشتم. حالا نمیدونم این ویتامین برای سینه بود یا التهاب نه واسه کیست سینه بوده التهاب ک انتی بیوتیک میدن اینا یادت باشه یک رویای خرد شده،هزاران تکه رویاست!ناامید نشو و ادامه بده...!⚠️درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم ن اقا ن خانم🙄بفهم لطفا ☹☹☹
جویبارخانم عضویت: 1401/05/03 تعداد پست: 4080 ببخشید علائم التهاب دهانه رحم چیه ؟! درد داشتم. درد تو حالت عادی .وقت رابطه و اما عزیزمن،رخصت دیدار نمیدهی؟ (شعروشاعری که بلد نیستم.اما دلتنگ کربلا بودن را.....خوب استادم)