2777
2789
عنوان

اختلاف قدتون با همسرتون چقدره

245 بازدید | 26 پست

من خودم ۱۶۰هستم 

همسرم ۱۸۳

ژنتیکی کلا قد بلندن،  پدر شوهرم ، حتی عموهاش ، عمه هاش، قد بلندن همه 

ولی مادرشوهرم نه 

یه وقتا دوست دارم پاشنه بلند بپوشم حداقل یکم اختلاف قدمون کمتر به چشم بیاد ، ولی متاسفانه پاشنه بلند بپوشم ۱۰دقیقه بعد فلج میشم ، پاهام درد میگیره نمیتونم 

یه وقتا خجالت میکشم از اینکه قدم کوتاهِ 

ایکاش حداقل ۷، ۸سانت بیشتر بودم 🥲

شما چطور

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

من۱۶۵

شوهرم۱۸۵

من فلج نمیشم دوس دارم پاشنه بلند

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم ۱۷۰ 

همسرم ۱۸۸ 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

اوووو اختلاف قدیتون اونقدررررر نیست که اینجوری میگی 

یه سریا خودشون ۱۵۰ شوهره ۲ متر، اونا تناسب ندارن 

واسه شما خوبه و نرمال و قشنگه

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

همسرم نیس ۳۵ سانت حدودا

یکم معذبم

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

اوووو اختلاف قدیتون اونقدررررر نیست که اینجوری میگی یه سریا خودشون ۱۵۰ شوهره ۲ متر، اونا تناسب ندارن ...

نه من دوست ندارم اینطوری 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
همسرم نیس ۳۵ سانت حدودایکم معذبم

آخیییییی قشنگای مننننننن🫂🫂🫂🫂🫂🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

۱۶۸ ۱۹۵البته هنوز ازدواج نکردیم نامزدیم ولی از اختلاف قدی زیادمون خیلی بدم میاد ..

بدت نیاد خیلیم قشنگید

آخیییییی قشنگای مننننننن🫂🫂🫂🫂🫂🫂

قربونت برم مهربون

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤