2777
2789

الان شیمی مبتکران میزنم 

خب کنکور مسائل زیاد داره، مبتکران هم سوالاش خوبه ولی حس می کنم مسائل بیشتر نیاز دارم بزنم. به نظرتون کافی هس یا برم کتاب مسائل شیمی خیلی سبز بزنم یا ماز شیمی هاش بزنم یا موج آزمون بزنم؟

La

ای کیو بزن

سه سطحی قلمچی بزن

خیلی سبز بزن

مبتکران بزن

آزمون ماز و قلمچی و گزینه دو و سنجش بزن

کنکورارو بزن

تموم..

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب مسائل خیلی سبز خیلی خوبه هر شب ۱۰ تا تست به صورت روتین ازش بزن ماز و آزمون های دیگه رو اگه سطحت ...

به نظرت مسائل بزنم رو درصدم زیاد تاثیر میذاره یا ماز؟

La

کنار مبتکران بزنم یا همون مبتکران کافیه؟

کنار مبتکران، در کل اگه سطح متوسطی داری زیاد برای مسائل تایم نذار چون بخاطر مشترک بودن دفترچه فیزیک و شیمی نمیتونی درصد بالا بگیری، ولی اگه سطح بالا داری در کنار مبتکران نشرالگو هم بزن 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

کنار مبتکران، در کل اگه سطح متوسطی داری زیاد برای مسائل تایم نذار چون بخاطر مشترک بودن دفترچه فیزیک ...

خب سطحم متوسطه اونوقت باید مسائل بیشتر بزنم

شما میگین سطحت بالا باشه مسائل بزن سطحت متوسط باشه مسائل نزن در حالیکه اونوقت بیشتر نیاز هس تست بزنم👀

La

به نظرت مسائل بزنم رو درصدم زیاد تاثیر میذاره یا ماز؟

من کلا کتاب شیمی مسائل خیلی سبز رو دوست داشتم و به همه هم توصیه اش کردم چون روند خوبی داره یعنی اول یه درسنامه خلاصه با انواع تیپ سوالای مختلف داره بعد هم یه سری مسئله متوسط داره و چندتا هم سخت و به مرور باعث میشه تسلطت بیشتر بشه و سریعتر تست بزنی ، تستای مسئله ماز یکم طولانی و چالشی اند بعد از اینکه حس کردی تسلط نسبتا خوبی داری ماز بزن 

در کل اینکه پیشرفت کنی توی مسائل یه فراینده که تو تا روز کنکور وقت داری اوکی اش کنی