2777
2789
عنوان

باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 26 پست

اگه پول ندادی که باید پولش رو بدی ، رایگان که نبوده

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ایروبیک میرم بدنسازی ماهانه ۳ تومن بدون برنامه است

حالا من میگفتم واسه من گرونه ۳ تومن خیلیه.

ولی می ارزه. من ۳ ماهه میرم خدایی بدنم فرم گرفته سبک زندگیم خیلی بهتر شده دیگه قلنج نمیشکونم . پریودم منظم شده. روحیه ام شاد تر شده

چرا نباید پول بدی ؟؟؟ تو یک ماه چقدره شهریه من شهریه ام ۷۰۰ ماهی ۱۲ جلسه است

شهریه من ماهی ۵۵۰ ینی ۱۲ جلسه

میگه چون آزاد حساب میشه باید جلسه ای ۷۰ ۸۰ تومن بدی که تقریبا میشه ۵۰۰

واسه ۶ جلسه ۵۰۰ زیاد نیست؟

بنظرت بهش بگم آزاد حساب نکنه و نصف شهریه یه ماهو بدم؟

حالا من میگفتم واسه من گرونه ۳ تومن خیلیه.ولی می ارزه. من ۳ ماهه میرم خدایی بدنم فرم گرفته سبک زندگی ...

ورزش همینه منم از مهر سال گذشته تا اسفند همین ایروبیک میرفتم دیگه درگیر کارای عید و خونه تکونی شدم با مامان نرفتم اردیبهشت و خردادم درگیر امتحانات بودم آنلاین ورزش میکردم الان دوباره از تیر رفتم باشگاه ایروبیک مربی مون فوق العاده است میگه تا اسفند و سال جدید میتونم به اندام دلخواهم سیکس پک برسم ورزش واقعا بهترین راه برای تخلیه بار منفی انرژی سبک زندگی 

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

شهریه من ماهی ۵۵۰ ینی ۱۲ جلسهمیگه چون آزاد حساب میشه باید جلسه ای ۷۰ ۸۰ تومن بدی که تقریبا میشه ۵۰۰و ...

باشگاه ما هم همین میگه من نمی‌دونستم بعد شنیدم که نرفتن و غیبت با خودمون و باید شهریه رو بدیم یه جلسه رو به خاطر گرمازدگی نرفتم از بعد اون حتی اگر از آسمون سنگم می‌بارید منظم رفتم بدم میاد ول کنم 

لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

خوش به حالت کدوم شهری؟ من تهرانم 12 جلسه 1700 میدم

تهرانم عزیز دلم من رشته ام بدنسازی نیست قربونت برم ایروبیک چربی سوزی تا اسفند باید این ادامه بدم که به اندام دلخواه برسم از آبان هم می‌خوام کیک بوکسینگ شروع کنم با مربی بوکس آقایون چون خانما معمولا تو این رشته اونجوری که باید متاسفانه راهنمایی نمیکنند