2777
2789
عنوان

نامزد دوستم

180 بازدید | 17 پست

سلام بچها دوست من ۲ ماهه نامزد کرده ولی حدود ۱ سال با طرف دوست بودن میگ اوایل که دوست بودن خیلی توجه میکرده و همش زود زود زنگ‌میزده از وقتی نامزد کرده پسره نه زیاد پیام میده نه زنگ میزنه دوستمم‌که اعتراض میکنه محل نمیده بهش این دوستمم خیلی حرص میخوره ولی اون بیخیال

از یه طرفم میگ چون انتخاب خودش بوده و خانوادش محالف بودن پسره این اعتراض که میکنه برا رفتاراش میگ‌تموم کنیم بره دوستممم بیچاره از ترس باباش اینا هی کوتاه میاد ولی میگ این رفتار بی تفاوتیش اذیت میکنه.از یه طرفم کاسبه و محل کارش پر از زنه که انگار مغازه روبروش یه خانم تقریبا ۴۰ سالس ولی طلاق گرفته و خیلیم خوشگله این پسره هم خیلی نگاه میکنه به این زنه دوستمم همش حرص میخوره که نگا نکن و این‌بدتر میکنه بنظرتون چیکار کنه که پسره خودش مثله اولا بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوستت زندگی خودش رو دنبال کنه و بی محلی کنه شاید درست بشه ولی اینا همش دستکاری روانیه  اگه واقعا میخواد بره بره   چه تضمینی هست بعد از ازدواج یهو نخواد بره ؟   دوستت باید به فکر خودش باشه

به هم بزنه الان جدا شه بهتر از این به یا بچه به درد همون خانم‌همسایه دچار شه

منم‌میگم‌میگ‌به مامانش اینا ک‌میگ‌بهش میگن ابرومون  میبری خودت انتخاب کردی باید با همچیش کنار بیای

هیچکس تا خودش نخواد تغییر نمیکنه. این نامزدی و ازدواج هم تهش فقط بی محبتی و حرص و ناراحتی برای دوست شماست. بهتره نامزدیو بهم بزنه بلاخره واسه همین روزاس شناخت. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

والا اگه چشم چرونه فقط خودش باید بخواد درست بشه به دوستتون بگین که ترس از خانوادش رو کنار بزاره الان توی نامزدیه و میتونه اگه طرف بهش میلی نداره باهاش بهم بزنه چون قراره یه عمر با این آدم زندگی کنه

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

منم‌میگم‌میگ‌به مامانش اینا ک‌میگ‌بهش میگن ابرومون میبری خودت انتخاب کردی باید با همچیش کنار بیای

امان از مادرای بی فکر بی منطق انگار دخترا رو از تو جوب پیدا کردن به هر سگی میدن بره به درک‌ ک ابروت بره زن حسابی ابروت از بچت عزیز تره!

والا اگه چشم چرونه فقط خودش باید بخواد درست بشه به دوستتون بگین که ترس از خانوادش رو کنار بزاره الان ...

ببین میگ خیلی به همه زنا نگا میکنه اینم‌ک‌میگ‌چرا انقدر نگا میکنی جون مامان و باباشو قسم‌میخوره میگ‌ من به کسی نگا نمیکنم

امان از مادرای بی فکر بی منطق انگار دخترا رو از تو جوب پیدا کردن به هر سگی میدن بره به درک‌ ک ابروت ...

دقیقا دوستم‌الان‌اینجاس گریه میکنه میگ‌اولا هی میگف عاشقتم‌هی توجه میکرد الان نه توجه میکنی نه زنگی نه چیزی اعتراضم‌میکنه برا زفتارش چشم‌چرونیش میگ تموم‌کن