2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 51 پست
همين كه با خانوادش مشكل دارم و نميتونم هم هيچ موقع باهاشون خوب بشم خيلي اوضاع رو تغيير داده شايد ي ...

شما هم وابسته ای ظاهرا

خانواده تو الان همسرته عزیزم

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
چرا نمیتونی بگی؟اینجا که ناشناسی عزیزم تک تک رفتارهای بدی که داره قابل حله.شوهر من کلکسیون بود.البت ...

دوستهاي بدي داره بهش شك دارم كه دنبال اعتياد باشه كار حسابي نداره همش دنبال رفيق بازي هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستهاي بدي داره بهش شك دارم كه دنبال اعتياد باشه كار حسابي نداره همش دنبال رفيق بازي هست

وای چقد میفهممت.شوهر منم همش با دوستاشه.کلا وقتشو با اونا میگذرونه.چنتا آدم به درد نخور

شما هم وابسته ای ظاهرا خانواده تو الان همسرته عزیزم

تو خونم خيلي تنهام نميتونم به پدرمادرم سر نزنم يعني همش دلتنگشون ميشم بااينكه فاصلمون كمه ولي از بس عذابم ميده دلم ميخواد نباشم

ببین یه سری صفات عوض نشدنی هست.مثل همین رفیق بازی افراطی

یا مثلا اعتیاد دیگه چیزی نیست که تو باهاش کنار بیای.قشنگ سبک سنگین کن.عمر آدم با ارزشه و برنمیگرده.نمیگم طلاق بگیرا 

میگم اگه خصوصیات بدش خیلی هایلایت شده هست جوونیتو حروم نکن

وای چقد میفهممت.شوهر منم همش با دوستاشه.کلا وقتشو با اونا میگذرونه.چنتا آدم به درد نخور

خيلي سخته،اينكه ميدونم هيچي نيستن و از روز اول احترام گذاشتم و بعد كه شناختمشون فقط ازشون فاصله گرفتم خيلي توي زندگيم سنگ ميندازن

ببین یه سری صفات عوض نشدنی هست.مثل همین رفیق بازی افراطی یا مثلا اعتیاد دیگه چیزی نیست که تو باهاش ...

دقيقا مشكلم همين جاست من هرروز دارم به اين فكر ميكنم كه عمرم داره ميره بهترين روزهاي زندگيم از بين رفت ميترسم بعد پشيمون بشم چرا جدا نشدم زودتر

همش فكرهاي افسرده تو سرم هست نود درصد وقتي پيششم در عذابم واسه همين فقط دوست دارم برم با خانوادم و حداقل چندروز نبينمش

دقيقا مشكلم همين جاست من هرروز دارم به اين فكر ميكنم كه عمرم داره ميره بهترين روزهاي زندگيم از بين ر ...

ببین من فقط تجربه شخصیمو میگم.من نه سال از ازدواجم میگذره ماهم دوست بودیم سنتی نبود.کلی تلاش کردم.خون دل خوردم بعضی از مشکلات حل شد ولی من دیگه اون آدم سابق نشدم.نمیتونم دوسش داشته باشم.همش آزار و اذیتاش میاد جلو چشمم.حالا تازه دارم جدی به جدایی فکر میکنم.ولی بازم بزار یکم بگذره.که اگه جدا شدی خودتو سرزنش نکنی که چرا همه تلاشمو نکردم

وای چقد بد که تو خونه خودت آرامش نداری😔

خيلي سخته هرروز ميگم چرا خواستم ازدواج كنم كاش قدر لحظه هايي كه با خانوادم بودم بيشتر ميدونستم

وقتي ميرم خونمون ي خواب راحت دارم اينجا فكرم ي لحظه ازاد نيست الان انگار نه انگار عيد هست😔😔😔😔😔چيزهاي حياتي زندگيم رو هميشه خانوادم تأمين ميكنند اينقدو نمك نشناس هم هست

خيلي سخته هرروز ميگم چرا خواستم ازدواج كنم كاش قدر لحظه هايي كه با خانوادم بودم بيشتر ميدونستم وقتي ...

باز خداروشکر که خانواده خوب و حمایتگر داری

ببین من فقط تجربه شخصیمو میگم.من نه سال از ازدواجم میگذره ماهم دوست بودیم سنتی نبود.کلی تلاش کردم.خو ...

فكر كنيد من بعد از هشت ماه به نقطه اي رسيدم كه فقط بدي ازش مياد جلو چشمم قيد هيچي از زندگيم نيستم فقط نگران پدر و مادرم هستم كه بخاطر من اواره ي دادگاه ها بشن و با ي ادم عوضي و با ي خانواده ي داغون دربيافتن

فكر كنيد من بعد از هشت ماه به نقطه اي رسيدم كه فقط بدي ازش مياد جلو چشمم قيد هيچي از زندگيم نيستم فق ...

امیدوارم هرچی به صلاحته پیش بیاد❤نگران نباش عزیز دلم