2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 51 پست
ببین عزیزم جلسات مشاوره رو دست کم نگیر.حالتو درک میکنم چون منم زندگی مشترک خوبی ندارم.ولی بعد از مشو ...

خيلي سخته واسم حتي تحمل اينو ندارم تو خونش وايستم ي خونه ي خرابه ي داغون داشتن انتظار داشت من برم با مادرش زندگي كنم تا وضعش خوب بشه

ماهم موقعيت اجتماعي خوبي داريم هم اينكه من ادم اينكار نبودم هنوز هم بعد از ماهها عذابم ميده كه تو منو بدبخت كردي اوارم كردي واسه خواهرهاي خودش بهترين رو ميخواد منو اينطوري عذاب ميده

ازاينكه من بخوام به پدر و مادرم سر بزنم حسادت ميكنه من به شدت بهشون وابستم نميتونم قيدشون رو بزنم ولي همش نميذاره برم پيششون همش عذابم ميده خودش شبانه روز دنبال خانوادشه من كه بخوام برم عذابم ميده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزمطمعنی همه راه ها رفتی و نشده?مطمعنی طلاق اخرین راهه?من اختلاف فرهنگی بینتونو قبول دارم اما باید بکشی طرف خودت همسرتو.باید ارامش تو خونه باشه اونقدددارام ک هیچ جایی مث خونه خودش راحت نباشه اونقد خوب باشه ک ب خواهراش فکر نکنه.البته ایشون هم بی تقصیر نیس ک شما رو مسبب مشکلات میبینه.چی بگم 

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹
عزیزمطمعنی همه راه ها رفتی و نشده?مطمعنی طلاق اخرین راهه?من اختلاف فرهنگی بینتونو قبول دارم اما باید ...

اگه دستم رو تا ارنج عسل كنم گاز ميگيره تا حالا خونم كثيف نبوده هميشه غذا درست ميكنم هميشه همه چي مرتبه ولي هميشه بهم ميگه تو فلاني و مامان من فرشته بود تو تنبلي تو هيچي بلد نيستي تو فقط كلفت خانوادت هستي در صورتي كه من قبلا اصلا كار نميكردم تو خونمون حالا دلم ميسوزه مامانم يا بابام كاري رو تنهايي كنند كمكشون ميكنم در توانم باشه

خيلي سخته واسم حتي تحمل اينو ندارم تو خونش وايستم ي خونه ي خرابه ي داغون داشتن انتظار داشت من برم با ...

من شش سال با مادرشوهرمو دوتا برادرشوهر مجرد تو یه خونه زندگی کردم.البته اگه میفهمیدم اینکارو نمیکردم.بچه بودم.آفرین که سر حرفت موندی و خونه ی مستقل گرفتی.چند سالته؟

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
من شش سال با مادرشوهرمو دوتا برادرشوهر مجرد تو یه خونه زندگی کردم.البته اگه میفهمیدم اینکارو نمیکردم ...

بيست و پنج سال من اصلا ي ثانيه با مادرش نميتونستم كنار بيام الان هم بهش گفتم طلاقم بده برو ي زن بگير ببرش اونجا

من شش سال با مادرشوهرمو دوتا برادرشوهر مجرد تو یه خونه زندگی کردم.البته اگه میفهمیدم اینکارو نمیکردم ...

دقیقا ایشون راست میگن.شما نکات خوبی دارین اینکه سر این حرف موندین. و همسرتونم اینو قبول کردن.اما ی توصیه بهت بکنم مشت سر خانوادش حرف نزن ببین اتو دسش نده .وقتی اتو نداشته باشن خلع سلاح میشن.شما انقد عاقلی ک قبول نکردی تو یه خونه باهاشون باشی اما من با اینکه تحصیل کرده بودم این چیزو ندید کرفتم ک الان روزی100 بار خودمو لعنت میکنم.میخام بگم شما میتونین با سیاست بکشی طرف خودت

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹
بيست و پنج سال من اصلا ي ثانيه با مادرش نميتونستم كنار بيام الان هم بهش گفتم طلاقم بده برو ي زن بگير ...

یه ذره دیگه حوصله کن.زمان بده شاید درست شد.همسرت مشکل حادی نداره.خیلی هم تحت فشار نیستی

دقیقا ایشون راست میگن.شما نکات خوبی دارین اینکه سر این حرف موندین. و همسرتونم اینو قبول کردن.اما ی ت ...

نميشه ديگه😔😔😔قبول كرده بره دادگاه دعا كنيد سر حرفش وايسته و فقط حرف نباشه

من ديگه اسم هركدوم اعضاي خانوادش مياد تحملم تموم ميشه و شروع ميكنم به درگيري،خودش هم دقيقا همين رو ميخواد،سر و كار حسابي نداره درامد نداره هيچي نداره كه دل خوش كنم بخاطر عشق باهاش ازدواج كردم كور بودم هرروز ميگم كاش سنتي بود فقط😔😔😔تو روي همه وايستادم و خودم رو بدبخت كردم

خيلي عصبي شدم خودم رو خيلي باختم ازش كينه به دل دارم دلم ميخواد نباشه فقط

یه ذره دیگه حوصله کن.زمان بده شاید درست شد.همسرت مشکل حادی نداره.خیلی هم تحت فشار نیستی

مشكلاتي داره ولي نميتونم بگم😔😔😔كاش فقط مدرك داشتم ازش،اون همه جوره بهم تهمت ميزنه منو داغون ميكنه اينقدر دلم رو شكسته و من فقط بخاطر خانوادم صبر كردم فقط و فقط همين

مشكلاتي داره ولي نميتونم بگم😔😔😔كاش فقط مدرك داشتم ازش،اون همه جوره بهم تهمت ميزنه منو داغون ميكنه ...

چرا نمیتونی بگی؟اینجا که ناشناسی

عزیزم تک تک رفتارهای بدی که داره قابل حله.شوهر من کلکسیون بود.البته هنوزم درست نشده.ولی بهتر شده یکم.

همين كه با خانوادش مشكل دارم و نميتونم هم هيچ موقع باهاشون خوب بشم خيلي اوضاع رو تغيير داده

شايد ي سري وقتها خوب باشه خيلي به فكرم باشه ولي حرفهايي بهم زده كه اصلا خوبي به چشمم نياد

دلم ميخواد تموم بشه و برم خونمون و مثل قبل پيش خانوادم باشم😔😔😔