2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 142 پست
چ خونه شیکی😁

قابلت رو نداره 😂 اتفاقا اتاق خوابم اااااانقدر از چشمم افتاده شوهرمم راضی نمیشه سرویس خواب رو عوض کنیم😐

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قابلت رو نداره 😂 اتفاقا اتاق خوابم اااااانقدر از چشمم افتاده شوهرمم راضی نمیشه سرویس خواب رو عوض کن ...

ن بابا خوبه 😄

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
چه نانازی توووووو

چشات ناناز میبینه عزیزم😍😘

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
احسنت خواهر وووویییی😍😍😍😍

😘😘😘😘😘

این نهار ما بود

شب میام تو خوابت ب قتل میرسونمت یعنی چی منم دلم خواس الان😭😎

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
شب میام تو خوابت ب قتل میرسونمت یعنی چی منم دلم خواس الان😭😎

عزیزم ببخشی 😁😙

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
ن بابا خوبه 😄

۴ سال پیش خوب بود الان دیگه نه😂البته خرید سرویس خواب از اول هم با شوهرم بود نامرد منو نبرد با مامانش خریدن اومد گفت خریدیم منم گفتم مبارکه تو و مامانت باشه 😒از اول هم سرِ ناسازگاری گزاشتم میگم خوشم نمیاد 😂

عزیزم ببخشی 😁😙

فدات😍😍😍 بچم چشاش لوچ بشه میام براتا😂😂😂

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
فدات😍😍😍 بچم چشاش لوچ بشه میام براتا😂😂😂

آخ بارداری نازی 😍😘نه ان شاءالله هیچیش نمیشه صحیح سالم 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊