2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 142 پست
چ خونه شیکی😁

قابلت رو نداره 😂 اتفاقا اتاق خوابم اااااانقدر از چشمم افتاده شوهرمم راضی نمیشه سرویس خواب رو عوض کنیم😐

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

قابلت رو نداره 😂 اتفاقا اتاق خوابم اااااانقدر از چشمم افتاده شوهرمم راضی نمیشه سرویس خواب رو عوض کن ...

ن بابا خوبه 😄

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
چه نانازی توووووو

چشات ناناز میبینه عزیزم😍😘

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
احسنت خواهر وووویییی😍😍😍😍

😘😘😘😘😘

این نهار ما بود

شب میام تو خوابت ب قتل میرسونمت یعنی چی منم دلم خواس الان😭😎

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
شب میام تو خوابت ب قتل میرسونمت یعنی چی منم دلم خواس الان😭😎

عزیزم ببخشی 😁😙

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
ن بابا خوبه 😄

۴ سال پیش خوب بود الان دیگه نه😂البته خرید سرویس خواب از اول هم با شوهرم بود نامرد منو نبرد با مامانش خریدن اومد گفت خریدیم منم گفتم مبارکه تو و مامانت باشه 😒از اول هم سرِ ناسازگاری گزاشتم میگم خوشم نمیاد 😂

عزیزم ببخشی 😁😙

فدات😍😍😍 بچم چشاش لوچ بشه میام براتا😂😂😂

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
فدات😍😍😍 بچم چشاش لوچ بشه میام براتا😂😂😂

آخ بارداری نازی 😍😘نه ان شاءالله هیچیش نمیشه صحیح سالم 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊