2777
2789
عنوان

جراحی بینی 😭😭😭

8917 بازدید | 33 پست

سلام دوستان خسته نباشید 

لطفا بگید کسی هست که پیش دکتر بهزاد خوشرفتار عمل بینی کرده باشه یا از اشنا و دوستاتون کسی عمل کرده؟

من رفتم مطبشون تو اندرزگو عه وقت عمل گرفتم بیعانه دادم 

خیلی دکتر با شخصیتی بود نمونه کاراشم تو مطب بود خوب بود و اون جوری بود که من دوس داشتم 

یکم استرس دارم میخواستم اگه کسی کلا تجربه ای در مورد جراحی با این دکتر 

یا کلا توصیه ای برای عمل بینی داره بهم بگه ممنون میشم

عزیزم شانسیه منو خالم هردو پیش ی دکتر عمل کردیم مال من عالی شده مال اون ن قبلش نتیجه ای رو ک میخوای ...

سلام ممنونم از محبتت و وقتی ک گذاشتی و برام نوشتی 

خیلی تبریک میگم بینی جدیدتو 😍😍 یه کوچولو از تجربه های قبل و بعدت بهم میگی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام ممنونم از محبتت و وقتی ک گذاشتی و برام نوشتی خیلی تبریک میگم بینی جدیدتو 😍😍 یه کوچولو از تجرب ...

من خودم خیلی ادم حساسیم خیلیم راجب دکترم تحقیق کردم نود درصد نمونه کاراش خوب بود 

قبلش ی بینی ک خیلی دوسداشتم ب دکتر نشون دادم ک میخوام اینجوری بشه اونم گف قول نمیدم ولی سعیمو میکنم 

خلاصه عمل شدمو نتیجه دقیقا اونی ک میخواستم شد خداروشکر ایشالا شمام ب نتیجه دلخواهت برسی

من خودم خیلی ادم حساسیم خیلیم راجب دکترم تحقیق کردم نود درصد نمونه کاراش خوب بود قبلش ی بینی ک خیلی ...

عزیزم روز عمل که رفتی اتاق عمل استرس داشتی؟بیهوشی و ریکاوری سخت بود؟بعدش درد داشتی؟تهوع داشتی؟چند روز بعد سرپاشدی؟

گلی پیش خوش رفتار جراحی کردی؟ 

منم دوس دارم پیشش انجام بدم

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

اره پیش اون جراحی کردم عزیزم .الان دو هفته بیشتره

راضی گلی!

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

راضی گلی!

واقعیتش روز اولی ک اتل رو باز کرد راضی بودم بعدش بینیم شدید ورم کرد و راضی نبودم 

امروز چسب رو باز کردم دوباره بزنم تقریبا داره بهتر میشه . 

نمیتونم بهت بگم خوبه نمیتونم ام بگم بده واقعیتش من خیلی تحقیق کردم همه میگن تازه بعد شش ماه میشه نظر داد که بینی خوب شده یا نه .

رفتار خود دکتر رو دوس نداشتم تو مطب یه رفتار خوبی کرد بعد اینکه پولو گرفت اومد اتاق عمل قبلش که صحبت میکرد زد زیر همه چی مثلا گفت من برات خط کانتور در میارم بعدش گفت نه نازنین خط کانتور واکنش پوسته فلان مدل میخواستم گفت نه در نمیاد 

واقعیتش روز اولی ک اتل رو باز کرد راضی بودم بعدش بینیم شدید ورم کرد و راضی نبودم امروز چسب رو باز کر ...

اصن ندیدم دکتری که ازش راضی باشن همه میگن تو اتاق عمل دکترا بد رفتاری میکنن🥲

واقعا نمیدونم پیش کی برم 

شما چقدر هزینه کردی گلم

اصن ندیدم دکتری که ازش راضی باشن همه میگن تو اتاق عمل دکترا بد رفتاری میکنن🥲واقعا نمیدونم پیش کی بر ...

باید حضوری برید خودشون ببینن بینی با بینی فرق داره فک کنم از 64میلیون شروع میشه بسته به نوع بینی قیمت میدن 

ببین هزینه ی خود جراحی یه طرفه هزینه ی دارو ها و عکس و ازمایشات و اینام هست مال من کلا  با همه چی حدودا شد 80تومن ‌.

البته رفت امد هم کردم به تهران هتل گرفتم و ... اونام حدود 20 

اصن ندیدم دکتری که ازش راضی باشن همه میگن تو اتاق عمل دکترا بد رفتاری میکنن🥲واقعا نمیدونم پیش کی بر ...

اره متاسفانه همه میگن .

تازه بین مشاوره هایی ک من رفته بودم این دکتر جز خوباش بود رفتارش خوب بود نسبتا تو مطب