2777
2789
عنوان

جراحی بینی 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8931 بازدید | 33 پست
اصن ندیدم دکتری که ازش راضی باشن همه میگن تو اتاق عمل دکترا بد رفتاری میکنن🥲واقعا نمیدونم پیش کی بر ...

فعلا در حدی ک امروز چسب رو برداشتم از خوش رفتار راضی ام . 

اهان یه چیزم بگم فقط روز عمل میبینیش 

بعدش اتل و اینارو میری مطبش دستیارش برمیداره خیلی اعتقادی به چسب زیادم ندارن فقط نوک بینی چنتا دونه چسب نازک میزنه

اصن ندیدم دکتری که ازش راضی باشن همه میگن تو اتاق عمل دکترا بد رفتاری میکنن🥲واقعا نمیدونم پیش کی بر ...

حمیدرضا مفرد ام من نمونه کاراشو دوس داشتم اما برای سال بعد وقت میداد .اونم ظاهرا خوبه اما گرونه .

شهیاد سامانی من رفتم مطبش ک افتضااااح بود رفتارش فوق العاده بد و از خیلی ها شنیدم خودش عمل نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب تحقیق کن 

برو مطب بشین از نزدیک ببین و اینکه حتما حتما قبل و بعد بینی هایی ک بینیت شبیه اوناس رو ببین 

مثلا من کلی بینی خوشم اومده بود ک قبلشون بینی های استخونی گنده بود خب اصلا چنین بینی هایی رو هیچ جراحی نمیتونس از بینی من دربیاره 

میخوام بگم اون پتانسیل خود بینی تم در نظر بگیر ببین مثلا تو صفحه ی جراح x کدوم بینی بیشترین شباهت رو به بینی الان تو داره بعدا ک عمل شد ایا تو چنین تغییراتی دوست داری یا نه

خوب تحقیق کن برو مطب بشین از نزدیک ببین و اینکه حتما حتما قبل و بعد بینی هایی ک بینیت شبیه اوناس رو ...

اخه خوزستانم من 

باید برم تهران مطب گردی که واقعا فک نکنم بشه 

مفرد نمونه کاراش خوشگلن ولی میگن ناراضی زیاد داره و نوبت هم خیلی دیر میده و خیلیم گرونه 

خوش رفتار ناراضی داشت؟ 

نمونه کارایی که از نزدیک دیدید چطور بود

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

اخه خوزستانم من باید برم تهران مطب گردی که واقعا فک نکنم بشه مفرد نمونه کاراش خوشگلن ولی میگن ناراضی ...

کارش از نزدیک به اون سبکی ک من دوس داشتم نزدیک بود ناراضی انچنان من ندیدم .شاید خیلی راضی راضی نباشیم ولی ناراضیم نیستیم . ببین عکس بینی تو بفرست برا منشیش 

مشاوره میده فک کنم خواستی من شمارشو دارم بازم خوب تحقیق کن زود تصمیم نگیر اهواز دکترای خوب کم نداره . 

کارش از نزدیک به اون سبکی ک من دوس داشتم نزدیک بود ناراضی انچنان من ندیدم .شاید خیلی راضی راضی نباشی ...

عزیزم اگه کسی میشناسی بهم معرفی کن 

اگر اهواز برم برام عالی میشه واقعا 

شماره منشی هم بی زحمت برام بزار فدات 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

عزیزم اگه کسی میشناسی بهم معرفی کن اگر اهواز برم برام عالی میشه واقعا شماره منشی هم بی زحمت برام بزا ...

خیلی زیادن اهواز اتفاقا یه چیز جالب بهت بگم 

من میخواستم فیلر لب سه ماه دیگه بعد یه دکتر بود ک من بعد از کلیییییی گشتن بالاخره کار اونو پسندیدم و خیلی نچرال و خوشگل فیلر میزد دیشب منشیش پیام داده ک ما کلا ماهشهریم 

و در ماه چند بار میان تهران فرمانیه برا کار زیبایی .

تو اینستا پرهههه من موقعی ک میگشتم برا دکتر رشت و شیراز و اهواز کلی دکتر بود .

اره حتما اگه خلاف مقررات نی نی سایت نیست من شماره ه منشی رو بدم یا اگه پی وی اینا داره اینجا از اونجا پی ام بده

خیلی زیادن اهواز اتفاقا یه چیز جالب بهت بگم من میخواستم فیلر لب سه ماه دیگه بعد یه دکتر بود ک من بعد ...

میخوام بگم فک نکن تمام دکترای خفن جمع شدن تهران 

شهرستانم کم دکتر خوب نداره . 

علت اینکه من تهران رفتم این بود ک تهران را دستم بود و اون دکتری ک من تبریز کارشو دوس داشتم گرون بود 

خیلی زیادن اهواز اتفاقا یه چیز جالب بهت بگم من میخواستم فیلر لب سه ماه دیگه بعد یه دکتر بود ک من بعد ...

اره عزیزم بهت درخواست دوستی میدم 

اهواز هم چنتا دکتر مد نظرم هستن ولی باید برم مطبشون 

مرسی قلبم که وقت گذاشتی