2777
2789
عنوان

جراحی بینی 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 17572 بازدید | 39 پست
حمیدرضا مفرد ام من نمونه کاراشو دوس داشتم اما برای سال بعد وقت میداد .اونم ظاهرا خوبه اما گرونه . ش ...

سلام عزیزم دکتر سامانی رفتارشون افتضاح بود یا نمونه هایی که داخل مطب دیدین عمل کرده؟ من رفتم پیشش زیادم تحقیق نکردم برای ۲۰ روز دیگه برام نوبت عمل گذاشته فوق العاده استرس دارم نمیدونم چیکار کنم کنسل کنم باهاش 😓 هیچکسم اون روز مشاوره توی مطب نبود که پیشش عمل کرده باشه که کارشو ببینم😥 همه فقط برای مشاوره اومده بودن و اينکه منم توی نی نی سایت خوندم خودش عمل نمیکنه ولی از یکی از مراجع هاش که اونروز توی مطب بود و فرداش عمل داشت پرسیدم گفت توی اتاق عمل خودش قبل عمل اومد بالا سرم حالا نمیدونم واقعا چیکار کنم 😭

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام ممنونم از محبتت و وقتی ک گذاشتی و برام نوشتی خیلی تبریک میگم بینی جدیدتو 😍😍 یه کوچولو از تجرب ...

عزیزم الان از بینیت راضی هستی ؟؟ لطفا بهم بگو میخام برم پیش خوشرفتار عمل کنم

سلام عزیزم شما عمل کردی پیش دکتر خوشرفتار منم نوبت دارم راضی هستی بینیت تپل نمونده لطفا جواب بده

نه عزیزم هنوز عمل نکرذم جایی

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

اره پیش اون جراحی کردم عزیزم .الان دو هفته بیشتره

سلام عزیزم شما پیش دکتر خوشرفتار عمل کردید الان راضی هستید منم ۱ ماهه که پیش ایشون عمل انجام دادم اما بینیم ورم داره خواستم از تجربتون بگید

اره متاسفانه همه میگن .تازه بین مشاوره هایی ک من رفته بودم این دکتر جز خوباش بود رفتارش خوب بود نسبت ...

سلام عزیزم خوبی میشه بگی راضی هستی یا نه حالا نزدیک ۱ سال از عملت میگذره چه از نظر ظاهری چه تنفسی چطور بود دکتر خوشرفتار ممنون میشم بگی

2827
2791
2779
2792