2777
2789
عنوان

خالم فقط دخترمو دعوت کرده بود

1352 بازدید | 44 پست

دخترم ده سالشه 

دیروز خالم زنگ زد گفت یکشنبه بچه هارو دعوت کردم باغ، دخترتو بفرست بیاد

تاکید هم میکرد که فقط بچه هان ، بزرگترین نیست

بچه های خاله هام و داییام ، دوتا پسر ۱۴ ۱۵ ساله یه دختر ۱۶ ساله یه دختر ۱۱ یه دختر ۶ و دختر من

اولش خوشحال شدم بخاطر دخترم حتی به دخترمم گفتم

ولی بعدش نگران شدم 

دیدم اون دوتا پسرداییام،یا دختر خالم که بسیار فضول و خطرناکه ، و بقیه

خود خالم هم زیاد با من اوکی نیست، یجورایی حسوده

گفت شب هم بمونن

با خودم فکر کردم یه بلایی سر دخترم بیاد ؛ اصلا بیفته توچاه، بیفته سرش بخوره جایی، اذیتش کنن، من دیگه یقه ی کیو بگیرم

حتی خالم میگفت داییت دخترشو میاره؛ بفرست با اونا بیاد، تاکید میکرد بزرگترا نیستن

به این فکر میکردم اگه به دخترم بگم نظرم عوض شد نرو ، ناراحت میشه، چون دوست داره با بچه ها بازی کنه، که دیشب خودش یهو پرسید مامان تو چی میپوشی اونجا؟ گفتم منو دعوت نکرده ؛ فقط بچه هان ، گفت مامان من میترسم ، نمیرم ، اگه بلایی سرم بیارن چی؟! گفت خاله ترسناکه 

خداروشکر خودشم فهمید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفرست بچرو به هیچ عنوان 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

همش ب کنار انقد حساسیت بخرج ندین ک بچتون نتونخ تو جامعه از خودش دفاع کنه...مراقب بودن خوبه و شورشو نباید در اورد که.عزیزم خالت پس اونحا چیکارس حواسش هس دیگه بعدم شب رو نذار جایی بمونه بچه شب باید تو خونه خودش جایی ک پدر و مادرش حضور دارن سر رو بالشت بذاره

حالا این چه جور مهمونیه دیگع؟

اصلامنظور خالت از این مهمونی چیه؟

مگه میشه چندتا دختر پسر نوجوون رو با هم تنها گذاشت؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...