2777
2789
عنوان

خالم فقط دخترمو دعوت کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 44 پست
افرین خوب تشخیص دادی ، شیطانهبعدشم چون من خیلی هوای دخترمو دارم و حواسم بهش هست ، حس میکنم دنبال فرص ...

تو ی مادری...هیچکی نمیتونه مثل تو مراقب دخترت باشه......بهیچ عنوان نزار....من معلم پیش دبستانی بودم...۲ تا دخترام پشت سر هم شدن....فقط بخاطر اینکه کنار دخترام باشم.و دخترام خونه ی اینو اون اواره نشن...یا پیش کسی نزارمشون....دیگه نرفتم سر کار.......همیشه مواظب دخترت باش....به اینجور مهمونیها هم همیشه (نه)بگو......مهم نیست کی مهمونی رو برپا کرده...خاله یا خواهر....عمه یا مادر.....خواهر شوهر یا زنعمو....فقط بگو نهههه

افرین خوب تشخیص دادی ، شیطانهبعدشم چون من خیلی هوای دخترمو دارم و حواسم بهش هست ، حس میکنم دنبال فرص ...

ما خودمون خونه باغ داریم.....شب خیلی وحشتناک میشه......بچها بزرگن ...سرویس بیرون ساختمانه...بچها بخان برن سرویس...باهاشون میرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خودمون خونه باغ داریم.....شب خیلی وحشتناک میشه......بچها بزرگن ...سرویس بیرون ساختمانه...بچها بخا ...

دقیقا اونجا هم اینجوریه

ضمن اینکه یه دایی پیر دارم که اونجا میمونه و عصبی و پرخاشگره

خالم خودش هم زیاد شخص قابل اعتمادی نیست

دوتا پسر نوجوون 

ترسناکه دیگه

به دخترم گفتم پیش مادربزرگ یا عمه هات میزارمت، چون اطمینان دارم هر بدی هم داشته باشن ؛ کاملا حواسشون بهش هست 

ولی اونجا نه اصلا

دقیقا اونجا هم اینجوریهضمن اینکه یه دایی پیر دارم که اونجا میمونه و عصبی و پرخاشگرهخالم خودش هم زیاد ...

حواستو رو بچت جمع کن......اینا باهات دشمنی دارن میخان زهرشونو به زندگیت بزنن.....میدونی خدای نکرده اگه اتفاقی بیفته میخای جواب شوهرتو چی بدی....فقط نه

اینا بچه ن ی حرفی میزنن، مادر دانایی هستی احسنت

یچیزی یاد گرفتین تو سایت نگین لطفا هرکس طرز فکری داره..منم نگفتم چرا بچشو‌نمیفرسته کفتم ترسو بارش نیاره..ادم خوبه احتیاط کنه کله خراب نباشه ولی دیگه انقدم محتاط ک به عالم و ادم بدبین باشی بچت جوری تربیت بشه ک از سایه خودشم بترسه نتونه تا مدرسه یا درخونه تنهایی بره درست نیس..

ضمام یادبگیر مخالف نظر دیگران هسی یا سکوت کنی یا مودبانه نظرتو بدی ..نمیتونی پس لطفا سکوت کن ب بقیه برچسب بچه بودن نزن..من خودم مادرم تااونجایی ک بتونم ب بچم خوبو بدو اموزش میدم یجاهاییباید بچه از پس خودش بربیاد هرجایی هم منظورم نیس..

ی والد اگاه باید ب فرزندش راه خوبو بد رونشون بده اموزشش بده نکه بگه این بده اون بده این خطر داره ترسو بار بیاد.درسته جامعه ناامنه ولی نمیشه با این دلیل ک ناامنه همه گوشه خونه بشینن ک مبادا خار تو پاشنه پاشون بره ادم باید بتونه تو جامعه از پس خودش بربیاد

حالا دوساعت ۳ساعت ۵ساعت حله ولی شب برا چی بمونن🤔🤔🤔

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

اصلا نذار 

مهم تر چشم و گوش بچه باز میشه و عادت می‌کنه از کوچیکی مهمونی های مختلط و تنها بره 

دخترا باید یاد بگیره شما خانواده هستید و مهمونی های خانوادگی می‌رید 

اگه اون پسرای نوجوان یه کاری کنن دور از جون چی 

یاد یه کاربری افتادم که گفته بود خواهر شوهرم اینا اصرار کردن دخترم شب بمونه خونه شون و مجبور شدم موافقت کنم 

فرداش دخترش اومده بود گفته بود جای من و پسرش رو تو یه اتاق انداخت کنار هم !

پسرش مثلا پنج شش سال بزرگتر از بچه برادرش بود 

بنده خدا مغزش هنگ کرده بود خانمه

ایشون افکارشون انقدر منفیه ک به بچشونم سرایت کرده

نمیدونم افکار خودش منفی هست یا نه 

ولی فرستادن بچه ده ساله برای  شب مانی  با دیگران که خیلی نزدیکم نیستن  اصلا درست نیست ...نوه خاله هستن انگار با هم 

ولی پیش بچه چی گفتن که گفته بلا سرم میاد خیلی برام عجیبه 

نباید انتقال میداد

حتی اگر منظوری نداره و فقط میخواد به بچه ها خوش بگذره ظاهرا خیلی احمقه. نمیگه برای بچه مردم اتفاقی بیافته چقدر خطرناکه این مسیولیت.. باز یکی دوساعت تو خونه، عصر بود، توجیه داشت.