2777
2789
عنوان

حق من از زندگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 64 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اون هر جا آگهی دیدم تو شهرمون از صبح تا شب بوده بیمه هم نداشته

نه والا تو شهر ما معمولا یه شیفته اونم بعدازظهر اگه دوشیفت باشه باید حقوق بیشتر بدن اولش بیمه نداری ولی بعد از چندماه محبورن بیمه کنن وگرنه اداره کار بهشون گیر میده

خوندم چند سال کنکور دادم قبول نشدم حوصلمم نمیاد دیگه نمی‌دونم از کجا و چجوری شروع کنم با این شرط معد ...

وقتی خودت داری میگی اینهمه درمونده شدی باید همین بشه یه انگیزه ای برا درس خونده یاهرکار دیگه، به نظرم الان بهترین موقعیتو داری چندسال دیگه که خیلی دیر شده انوقت میگی ای کاش وقتی ۲۲سالم بود یه کاری برا خودم میکردم 

فنی حرفه ای برو ببین به کدوم رشته علاقه داری...

فرهنگسراها...

یا خیاطی...

یا تزریقات که میتونی یه تایم خاص برای تو درمانگاه یا مطب آمپول و سرم بزنی...

والا منشی دکتری که دخترمو میبرم پیشش اصلا فرصت سر خاروندن نداره...درآمد آمپول و سرکش از منشی گریش بیشتره...

ببین تو فقط۲۲سالته...چرا همه درا رو رو خودت بستی...

کوری چلاقی زبونم لال...همینقدر که عقلت سالمه و تا این سن با ده نفر لاس نزدیک و اسمشو روشنفکری نذاشتی یعنی خدا باهات بوده...

خیلیا تو سن تو دهها خواستگار داشتم و ازدواج کردن و الان با یه بچه برگشتن...

تو هنوز فرصت داری...

سعی کن روحیه تو به دست بیاری...

اگه مادرت پایه ست با هم برید جاهایی که خانما برای کارای خیر جمع میشن...باور کن خیلیا دنبال آدم سالمن...

فقط اینو می‌دونم به جای زانوی غم بغل گرفتن فکر کن ببین چه هنری رو دوست داری سمتش بری...

به خودت حرکت بده...خدا هم هواتو داره...

آیه یاس نخون...

وقتی خودت داری میگی اینهمه درمونده شدی باید همین بشه یه انگیزه ای برا درس خونده یاهرکار دیگه، به نظر ...

اره همش امروز فردا میکنم که بشینم بخونم درسای دانشگامم هست از طرفی 

باید یه کاری بکنم واسه خودم 

خب پسری که راست نمیاد همون اول خواستگاری یا باید دوست بشی بیاد یا اینکه سنتی که من هیچ کدومش شانس ند ...

نه عزیزم. هیچ پسر یا مادری دنبال دختر دم دستی و تو خیابونی نیست  باید از طریق فامیل دوست خانوادگی همسایه شروع کنی اگر نبود بری مراحل بعد

فنی حرفه ای برو ببین به کدوم رشته علاقه داری...فرهنگسراها...یا خیاطی...یا تزریقات که میتونی یه تایم ...

خیلی ممنون عزیزم که وقت گذاشتی تایپ کردی 

به خیاطی یکم علاقه دارم ولی تزریق نه میخواستم تابستون برم سراغ خیاطی که همش امروز و فردا کردم ولی شروع میکنم به زودی