2777
2789
عنوان

حق من از زندگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 64 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم صبور باش برو توی یکی از لاین های ارایشگری آموزش ببین اگر کم هزینه میخوای لاین کوتاهی و اکستنشن ...

آخه اونم باید مشتری جور کنی و دردسر خودشو داره خیلیا میگن بعد یه مدت قیدشو زدیم تو این لاینا 

دوست داشتم جایی رسمی کار کنم که نشد قبول بشم جایی 

کار بعضیا رو خدا بدجور پیچ میندازه

مشکل اینه نمی‌دونم چی یاد بگیرمبه فکر ازدواجم باشم کو خواستگار

اول بشین ببین شرایط خودت چطوره و چقدر میتونی خرج کنی بعد ببین چه تایم هوایی آزادی اینارو بنویس بعد برو سراغ کار یا کلاسی که بتونی هندل کنی 

دوم اینکه نشین که سنت بره بالا اگر واقعا دوست داری برو دنبالش حالا هرجور که شدنیه برا ازدواج 

بعضی ها معتقدند بعداً میشه اما اینکه شما تو این سن خواستگار نداری پس فکر نکن بعدا قراره از آسمون بریز باید بری دنبالش

اول بشین ببین شرایط خودت چطوره و چقدر میتونی خرج کنی بعد ببین چه تایم هوایی آزادی اینارو بنویس بعد ب ...

خب چجوری برم دنبالش بیشتر پسرا فقط می‌خوان وقتشون بگذره یا خوش گذرونی منم ازون دخترا نیستم بخوام واردش بشم 

شانسم ندارم آخه که دوست بشم بیاد بگیره 😔

چرا همین الان نمیخونی برا تربیت معلم؟!!! هنوز که وقت داری البته خیلی مهارتها هست که بدون دانشگاه هم ...

خوندم چند سال کنکور دادم قبول نشدم حوصلمم نمیاد دیگه 

نمی‌دونم از کجا و چجوری شروع کنم با این شرط معدل و اینا عمرا قبول بشم دیگه