2777
2789
عنوان

حق من از زندگی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 64 پست

همیشه برای یه تغییر بزرگ فرصت هست

خودتونو با کسی مقایسه نکنید

این بدبختی ماست که تو اینستاگرام چهار تا کلیپ میبینیم حسرت زندگی دیگران رو میخوریم

لعنت به اینستا 

به ایده های دهنتون فکر کنید

بعدشم شما سنی ندارین هنوز اول راهین

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

اره همش امروز فردا میکنم که بشینم بخونم درسای دانشگامم هست از طرفی باید یه کاری بکنم واسه خودم

به نظرم به چیزی که نمیشه اصرار نکن ازدواجو بیخیال خودش درست میشه، تمرکزتو بذار رو درس یا کار، هرچیزی که موقعیتشو داری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا یکی از اشناهامون دو تا مهندسی داره...ولی بیکاره...از بس که آیه یاس میخونه

باور کن خدا هم درا رو بسته براش...

آدم بالاخره باید از یه جایی شروع کنه...هیشکی نمیاد دست ادمو بگیره ببره...لااقل ما که ندیدیم...

تو دلت همیشه ورد زبونت باشه :اعطعنی الفضل(محتاج معجزه توام)

خودش برات معجزه می‌کنه...

به خودش پناه ببر و قدم بردار به سوی رشد خودت...

دنبال این رابطه های دم دستی و پر از آسیب این روزها نباش که عمر و زندگیت می‌ره فقط...

نه عزیزم. هیچ پسر یا مادری دنبال دختر دم دستی و تو خیابونی نیست باید از طریق فامیل دوست خانوادگی هم ...

رفت و آمد با کسی نداریم متأسفانه 

من به چشم کسیم نمیام نمی‌دونم چرا 

نمی‌دونم چی کنم دیگه 😅

خیلی ممنون عزیزم که وقت گذاشتی تایپ کردی به خیاطی یکم علاقه دارم ولی تزریق نه میخواستم تابستون برم س ...

لطفاً و حتما برو...

مطمعن باش خدا خودش راه رو نشونت میده...

او اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها

ره پنهان بنماید که تو آن راه ندانی...

همیشه برای یه تغییر بزرگ فرصت هستخودتونو با کسی مقایسه نکنیداین بدبختی ماست که تو اینستاگرام چهار تا ...

اره عزیزم آخه دور و برم همه پیشرفت کردن سرکار میرن بعد مادرم به روم آورده چند بار شرمنده شدم از خودش و خودم 😔

اره امیدوارم خدا خودش درست کنه اصراری نمیکنم بهش

پس الویت الولتو ازدواج قرار نده، نمیگم ازدواج خوب نبست، ولی اگه الویتمون فقط ازدواج باشه از چاله تو چاه میفتیم، فرصت و موقعیت ازدواج همیشه یا حداقل برشما هنوز کلی وقت هست ولی برا خیلی کارا دیر بشه فقط پشیمونی میاره، فرض کن شاغل باشی انوقت ازدواج خوبی خواهی داشت 🌺

اره عزیزم آخه دور و برم همه پیشرفت کردن سرکار میرن بعد مادرم به روم آورده چند بار شرمنده شدم از خودش ...

پسرم من

غصه نخورید خانم

بینید دختر خاله من عین شما بود

کمکش کردم رفت این پدیکور ناخن چیه از اینا

حالا واسه خودش کسی شده تو شهرمون

شما هم سعی کن حرفه ای یاد بگیرید 

نترسید از تغییر 

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

اره از خدا دور شدم خیلی شرمندشم بچه که بودم همیشه نمازام سر وقت 😔

مطمعن باش خدا تنهات نمی زاره...

بشین خوب فکر کن و مسیرت رو پیدا کن...

ازدواج درست هیچوقت دیر نمیشه...

تمرکز کن روی رشد پیشرفت خودت