2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم خوردم زمین

1377 بازدید | 75 پست

خانما ما دوران عقدیم فعلا 

از شام اومدم خونه مادرشوهرم ، شبم میمونم ( هر دو هفته یا هفته ای بار شبت میمونم خونشون) 

موقع سفره جمع کردن داشتم یکی از ظرفارو که خورشت داشت یکم میزاشتم سر اوپن ، شوهرم داشت قایمکی برام  شکلک در می‌آورد حواسم پرت اون شد ، لبه آشپزخونه رو ندیدم هم خودم افتادم هم طرف خورشت افتاد رو سرامیک شکست، سرامیکم کثیف شد ، لباسیم که میخواسنم بپوشم برا شب اونم کثیف شد 😐🥲( شب میخوابم خونشون) 

مادرشوهرم گفت فدا سرت عب نداره ولی خودم خیلییییی شرمنده شدم و حس دست و پا چلفتی بودن بهم دست داد 

شوهرمم مونده بود بخنده یا بیاد گند منو جمع کنه 

الانم یکی از تیشرتای گشاد شوهرم تنمه😂

شمام تا حالا خونه مادرشوهرتون خرابکاری کردید

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی قدر مادرشوهرتو بدون مال ما صدتا حرف می‌زد اره خنگه دست و پاجلفتیه بی عرصه اس

مام فعلا دوران عقدیم اینطوریه 

بعد عروسی مشخص میشه چطوریه😂

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
بروخداروشکر کن مادرشوهرت هواتو دارهحالا اگه من بودم جوری باتحقیر وتاسف بهم نگاه می‌کرد...که بدتر حال ...

احتمالا اینم چون دوران عقدیم اینطوریه

بعد عروسی مشخص میشه کیه و چیه😂

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

چرا شب بمونی که این بلا سرت بیاد

والله من بودم پرتت میدادم بیرون

بدم میاد زن وشوهر شب بمونن خونه م

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51