2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم خوردم زمین

1378 بازدید | 75 پست

خانما ما دوران عقدیم فعلا 

از شام اومدم خونه مادرشوهرم ، شبم میمونم ( هر دو هفته یا هفته ای بار شبت میمونم خونشون) 

موقع سفره جمع کردن داشتم یکی از ظرفارو که خورشت داشت یکم میزاشتم سر اوپن ، شوهرم داشت قایمکی برام  شکلک در می‌آورد حواسم پرت اون شد ، لبه آشپزخونه رو ندیدم هم خودم افتادم هم طرف خورشت افتاد رو سرامیک شکست، سرامیکم کثیف شد ، لباسیم که میخواسنم بپوشم برا شب اونم کثیف شد 😐🥲( شب میخوابم خونشون) 

مادرشوهرم گفت فدا سرت عب نداره ولی خودم خیلییییی شرمنده شدم و حس دست و پا چلفتی بودن بهم دست داد 

شوهرمم مونده بود بخنده یا بیاد گند منو جمع کنه 

الانم یکی از تیشرتای گشاد شوهرم تنمه😂

شمام تا حالا خونه مادرشوهرتون خرابکاری کردید

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی قدر مادرشوهرتو بدون مال ما صدتا حرف می‌زد اره خنگه دست و پاجلفتیه بی عرصه اس

مام فعلا دوران عقدیم اینطوریه 

بعد عروسی مشخص میشه چطوریه😂

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
بروخداروشکر کن مادرشوهرت هواتو دارهحالا اگه من بودم جوری باتحقیر وتاسف بهم نگاه می‌کرد...که بدتر حال ...

احتمالا اینم چون دوران عقدیم اینطوریه

بعد عروسی مشخص میشه کیه و چیه😂

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

چرا شب بمونی که این بلا سرت بیاد

والله من بودم پرتت میدادم بیرون

بدم میاد زن وشوهر شب بمونن خونه م

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒✅...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

2790
2778
2791
2779
2792