2789
عنوان

بارداریییی

92 بازدید | 9 پست

بهم بگید تو چه سنی باردار شدید و الان پشیمونیتون از چیه؟

مثلا من۲۵سالمه 

میترسم الان باردار شم و بگم زود بود 

یا بعدا با مشکل رو ب رو بشم و بگم کاش همون سالای اول باردار میشدم

از یه طرف دلم میخاد فاصله سنیم با بچها زیاد نباشه از یه طرف میترسم از پس مسولیت و خرج و مخارج بر نیام 

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر✨🌸🍃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینجانب ۲۱ سالمه بچه اولم دو سالشه دومی تو راهه ۳۸ هفته هستم 😊پشیمون نیستم چون خودم خواستم درسمم در ...

شرایط مالیتون حتما اوکی بوده درسته؟

خوبه خداروشکر

منم وضع مالیم الان متوسط ولی خیلی چیزا میخام ک هنوز نرسیدم بهشون وقتی به این فکر میکنم میگم بزار اول خودم بعد بچه🤣

۲۵ ازدواج کردم حدود ۲۸ بچه اول را آوردم 

بارداری سختی داشتم و استراحت بعد هم مشکلات زندگی و بچه و کلا من از فکر بچه دوم خارج شدم وقتی پسرم ۷ ساله شد پدرش مجدد گفت اقدام کنیم 

خلاصه بگم و دردسرت ندم بعد از آن دو بار باردار شدم و سقط شدن 

یکی وقتی بچم کلاس اول بود یکی کلاس سوم  شاید اگه سن پایین تر اقدام میکردمبدنم آمادگی بهتری میداشت واسه بارداری 

حتی الان که توان و نیروی بدنی خودم را با یکی دو سال قبل مقایسه میکنم میبینم با اینکه هنوز زیاد سنی ندارم اما خیلی نیروی بدنیم کم شده خوب اون سقز ها هم مزید بر علت شدن

من دیگه کلا مخالف ولی شوهرم شدیدا موافق الان باز باردارم و استراحت مطلق و کلی استرس و دردسر 

همیشه به همه میگم بعد ازدواج زود بچه دار بشید و حتما فاصله سنی دوتا بچه با هم کم باشه شاید اوایل دوتا بچه مثلا با اختلاف سه سال ، سخت باشه ولی سختی نهایت تا سه چهار سالگی بچه دوم هست بعد هر دو با هم از آب و گل در آمدن با هم بزرگ میشن و بیشتر به درد هم میخورن تا اینکه فاصله دوتا بچه ۱۰_۱۲ سال باشه 

مثلا بچه اول من ۲۰ ساله باشه بچه دوم ۱۰ ساله اصلا به درد هم نمی‌خورن ولی اگه یکی شون ۲۰ ساله باشه اون یکی ۱۷_۱۸ ساله خوب با هم،  هم فکر هستن رفیق هستن و به جای اینکه وقتشون را با دوست و رفیق کوچه خیابان بگذرونن که آدم شناختی نسبت بهشون نداره ،وقتشون را با هم خون خودشون میگذرونن 

مهم تر اینکه آدم وقتی سن کم بچه بیاره بیشتر حال و حوصله سر و کله زدن با بچه را داره ،بیشتر انرژی واسه تربیت یا سرگرم کردن بچش داره و بیشتر لذت میبره تا اینکه ۴۰ سالش باشه و بخاد حامله بشه و بچه بزرگ کنه

خلاصه اینکه تجربه ۱۴ سال زندگی و سه بار بارداری سخت و پردردسر را خواهرانه برات گفتم امیدوارم که شما بارداری های راحت و آسان و شیرین داشته باشی و نظرم برات مفید باشه 

منم وضع مالیم الان متوسط ولی خیلی چیزا میخام ک هنوز نرسیدم بهشون وقتی به این فکر میکنم میگم بزار اول ...

یکی از بستگان ما همین فکر را میکنه الان ۴_۵ ساله ازدواج کردن و هنوز بچه ندارن خواهرش هم نازایی داره و از پرورشگاه بچه آوردن 

خانم خودش میگه هر بار که تصمیم میگیریم اقدام کنیم باز یه اتفاقی میفته ما دست نگه میداریم به نظرم با توجه به مشکل خواهرش داره اشتباه میکنه و فرصتش را از دست میده چون ممکنه این خانم هم مشکل نازایی پیدا کنه 

اگه بخوای این فکر ها را بکنی شاید زمان را از دست بدی 

درسته که آدم باید به یه سری خواسته هاش برسه ولی شاید تقدیر شما ۷_۸ سال دیگه باشه که به فلان خواسته یا آرزوت برسی پس میخوای تا آن زمان بارداری را عقب بندازی ؟ 

۲۵ ازدواج کردم حدود ۲۸ بچه اول را آوردم بارداری سختی داشتم و استراحت بعد هم مشکلات زندگی و بچه و کلا ...

عزیزدلم مرسی بابت وقتی که گذاشتی ممنونم ازت 

منم همین فکرو دارم ولی از شرایط مالی یکم میترسم چون تازه یک سال از ازدواجمون گذشته و شوهرم بدون هیچ کمک مالی داره زندگیمونو میسازه و داره سرمایه گذاری میکنه روی کارش و هنوز ب نتیجه دلخاه نرسیده یکم از نظر مالی میترسم