2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم با ماشین رفتیم دور بزنیم اگه اشتباه کرد دست انداز ندید یا هرچی بهش میگم چرا اینجور رانندگی م ...

نه دیگه اسی جان این زیاده روی شد

الهی که باارزش باشید.. در فکر کسی؛ در دعای کسی؛ در قلب کسی!

یعنی الکی میخوای دعوا راه بندازی😶😶واقعا شما با چ نیتی ازدواج میکنید موندم

از قدیم گفتن عشق آدم و کور میکنه....اما یادمون باشه جوری باشیم ک وقتی کسی دست از عشق کشید درست وقتی ک پرده از جلوی چشما کنار رفت بجای جلوه قشنگی ک همیشه از عشق دیده میشد ٬ چیزی جز تعفن و کثافت و خیانت نشه دید؛جوری نباشیم ک معنای عشق رو ب کثافت بکشونیم؛ بجای ادای انسانیت سعی کنیم انسان باشیم؛ شاید اینجوری دنیا بوی اعتماد بگیره🙃 شخصیت ادا نمیخواد اصالت میخواد.

قبل عقد چطور بفهمم نمیشه که دوماه رفت و آمد داشتیم ازدواج سنتی بود ولی هیچوقت نمیشه فهمید قبل عقد

همش دوماه؟خب نامزدی میکردین یمدت نامزد میموندین، سنتی بوده که اتفاقا باید تایم نامزدی رو بیشتر میکردین،اتفاقا خیلی چیزارو میشه فهمید،من تایم نامزدیم حتی با نامزدمو خونوادش شمالم رفتم، انقدر که تو نامزدی رفت و آمد داشتم تو عقد ندارم، عقد دیگه زن و شوهرهستین،خدایی نکرده اختلافی هم باشه باید طلاق بگیری

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

🤣🤣🤣

من برم تو افق محوشمبعد میام

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نمیدونم با ماشین رفتیم دور بزنیم اگه اشتباه کرد دست انداز ندید یا هرچی بهش میگم چرا اینجور رانندگی م ...

مگه کوری!!!!

خیلی زشته . ببین گاهی بعصی امتخانا ب ضرر ادم تموم میشه

احترام بینتون رو از بین نبر

شوهر من زود از کوره در میره ی مقدار حالت داد و فرباد ک خودشو خالی کنه ولی خداروشکر دست بزن و شکوندن وسایل و فحاشی توش نیست، گاهی میگه اگه همین صدامو بلند نکنم سکته میکنم باید خودمو از حرص زیاد ی جوری خالی کنم بعدش دنیا دنیا معذرت میخاد

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

اسی جان من با ۱۰ سال ازدواج و دوتا بچه فعلا اینجوری بهش نگفتما یکم زیاده رویه