anida_banoo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 13070 عنوان مادرای گل و عزیزان ورزشکار میاین 59 بازدید | 7 پست دخترم توی ۶ سال هست کمربند زرد کاراته داره . مرکز استان مسابقات هست فردا صبح ۸. ما خانوادگی اومدیم ولی مربی بقیه بچه ها که ۱۶ نفرن اورده باخودش سوییت اجاره کرده امشب بمونن. دخترم چون کمی وابسته هست گفتم قبل مسابقه ببرمش پیش بچه ها . حالا مربیش میگه دخترتو شب بیار خوابگاه پیشمون بمونه و شب هم اکه خواست بخوابه صبح باهم بریم مسابقه. خود دخترمم میگه امشب دوست دارم پیش مربی بمونم. بنظرتون چه کنم ببرمش شب همونجا بخوابه بدون من؟ بهش میگم دختر شب میبرمت پیش مربی ولی برمیگردیم صبح زود باز میبرمت پیششون باهاشون بری مسابقه. میگه نه امشب دوست دارم بمونم پیششون چه کنم. توی این زمونه خراب نمیدونم بزارم دخترمو پیششون شب بخوابخ؟ 1404/05/16 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anida_banoo مدیر استارتر عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 13070 نه مگه چی میشه اگه خودشو تنها بزارم پیششون چی گلم؟
ویلوبی عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 5749 ۶ سال که خیلی کوچیکه بنظرم اجازه ندید 🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»- صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧
saide1368 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 7806 اگه خودشو تنها بزارم پیششون چی گلم؟ کیا هستن تو خوابگاه عزیزم ؟؟