2777
2789
عنوان

چجوری پول پس انداز میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمیکنم پس انداز به چه دردی میخوره با این حجم تورممن که نمیتونم از چیزهایی که دوست دارم دل بکنم ...

چقدر خوب من خودم ولخرج همسرمم دست و دلباز یعنی اگه فردا حقوق میدن ما یه روز قبل موجودی کارت رو صفر میکنیم حالا به هر روشی 

دقیقا اصلا هیچ خریدی نیاز نداشتم ولی برداشتم صبحی دوتا عبا خریدم چون خوش قیمت بود 😬

متوجه هستم چی میگید، ببینید من مسیر دوم رو رفتم همیشه، بیشتر پس انداز داشتم ولی به نظرم خرج کنید، شما الان نپوشید و به خودتون نرسید میخواید تو پیری این کارو انجام بدید

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

متوجه هستم چی میگید، ببینید من مسیر دوم رو رفتم همیشه، بیشتر پس انداز داشتم ولی به نظرم خرج کنید، شم ...

آفرین دیدگاه خودمم همینه همیشه خودم و بچه هام و همسرم بهترین لباس و خوراک رو داریم در حد خودمم طلا دارم دوست ندارم بیشتر کنم میگم بیشتر به خودمون برسم

اگه خیلی دوست دارید پس انداز کنید تنها روش اینه قبل اینکه هزینه کنید باید یه بخشی رو به طلا تبدیل کنید در غیر این صورت شما اول خرج میکنید و در انتها دوست دارید پس انداز کنید که این کار شدنی نیست. 

یه مدت که دنبال پس انداز باشید یا خرید طلا و یا گرفتن وام کم کم درگیر بازی خواهی شد که هیچ وقت تمومی نداره و هرروز بیشتر میخوای

۲۲۶۰۰گفتم ۲۰تومن پس انداز کنم بقیش خرج

خب همین بعدازظهر پاشو برو طلافروشی ، طلای بدون اجرت ، در حد ۲۰ تومن بخر و بیا ، گفتن امروز به خاطر ۱۳ صفر ، بعدازظهر هم طلافروشی بازه

آفرین دیدگاه خودمم همینه همیشه خودم و بچه هام و همسرم بهترین لباس و خوراک رو داریم در حد خودمم طلا د ...

آفرین بهترین کارو می‌کنید. شما نپوشید و به خودتون و خانواده نرسید حال کل خانواده خرابه. 

چقدر خوب من خودم ولخرج همسرمم دست و دلباز یعنی اگه فردا حقوق میدن ما یه روز قبل موجودی کارت رو صفر م ...

من تنها جایی دیدم که حرف پس انداز میزنن فقط نی نی سایته

وگرنه من بزارم حسرت به دل خودم و خانواده م بمونه که چی بشه

اگه مادرهای ما اهل صرفه جویی و پس انداز بودن، چون می‌دونستن یکی دوسال سختی بکشن، ماشین میخرن، خونه میخرن، یا یه تغییر بززگ میشه تو زندگی شون.

اما الان اینجوری نیست

بعدشم ما خونه داریم ماشین داریم طلا داریم یه پس انداز قابل قبول هم داریم، دیگه از ایجا به بعد باید لذت ببریم، نه اینکه گدا وار زندگی کنیم واسه چس تومن پس انداز بیشتر،مگه چقدر زنده ایم؟مگه تا کی جوونیم؟؟؟