fbgdcfsdc مدیر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2438 عنوان چی بگم بهش | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 18 پست چندسال بارلمم هی میگم تکلیف من معلوم کن همش وعده وعید میده در حال حاضر ی ماشین داره فقط دیگ هیچی امروز گفتم من نمیتونم دیگ بی پول میگ نه میریم باهم مغازه میزنیم چرا نمیگ ازدواج کنیم اینوموندم 1404/05/16 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یلدا71یلدا عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 824 بالاست سنمون ۲۹ اون ۲۷ خاستگار تو دست بالم بود میرفتم اصلا خدمم نمیخامش من بهترم از اون خو پ تکلیفت روشنه امیدوارم ادم خوبی نصیبت بشه و خوشبخت بشی دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 11022 یعنی اینجوری گفتم تکلیفم معلوم کن التماسه چی بگم بهش تحفه ای هم نیست التماسش کنی اه فعلا خاستگار ... ببین در کل ولش کن حوصله داری ..بعد میبینی تمرکزت میره روی موردهای واقعی تر
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2438 الان اصلا حرف ازدواج نمی زنه ؟ یا شما داری سخت گیری می کنی ؟ ن سخت گیر نیستم اصلا همه چی ساده اصلا ی عقدساده ت این فازا نیست ی بار گفتم گفت باشه ب اینم میرسی دیگ قطعی نمیگ فقط میگ باهم پیشرفت میکنیمو مغازه میزنیم هعی کاش منم ادم درستی گیرم میومد
s_world_s عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2631 ن سخت گیر نیستم اصلا همه چی ساده اصلا ی عقدساده ت این فازا نیست ی بار گفتم گفت باشه ب اینم میرسی ... عزیزم 🥲🥲🥲اگه تصمیمات رو قطعی گرفتی وا سه اینکه مصمم تر بشی قبلش با یه مشاور صحبت کنی دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟