fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 عنوان چی بگم بهش 113 بازدید | 18 پست چندسال بارلمم هی میگم تکلیف من معلوم کن همش وعده وعید میده در حال حاضر ی ماشین داره فقط دیگ هیچی امروز گفتم من نمیتونم دیگ بی پول میگ نه میریم باهم مغازه میزنیم چرا نمیگ ازدواج کنیم اینوموندم 1404/05/16 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 100156 کات کن بابا حوصله داری مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘
یلدا71یلدا عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 824 بگو مغازه بزنیم خوووو تهش چی ؟؟؟ بابا رک بپرس قصد ازدواج داره یا نه بلاتکلیفی بده دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 چن سال باهمین ۶ هروخ بخام برم ول نمیکنه میگ ن درستش میکنیم فازش چیه الان میگ باهم مغازه بزنیم توبیا بدم دست تو مگ من نوکرشم
هیلدا65 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 11254 چون دختری مثل شما بیشتر به فروشنده مغازه اش شبیه هست تا زنش دیگه ول کن بابا عمرتو هدر میدی، غرورتو میشکنی التماس میکنی بهش ...
s_world_s عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2632 به نظر من جا داره یه پونزده بیست سال دیگه هم صبر کنی تا بتونی با قطعیت تصمیم بگیری 😐😐😐اگه آدم سخت گیری نیستی و ایشون امروزو فردا می کنن فکر کنم تو قصدشون ازدواج نیست دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
parisayddudif عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 543 ۶ هروخ بخام برم ول نمیکنه میگ ن درستش میکنیم فازش چیه الان میگ باهم مغازه بزنیم توبیا بدم دست تو ... نکنیا
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 بگو مغازه بزنیم خوووو تهش چی ؟؟؟ بابا رک بپرس قصد ازدواج داره یا نه بلاتکلیفی بده خوپسری قصد نداشته باشه دیگ چرا همش از اینده میگ گفتم من برم میگ نه
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 به نظر من جا داره یه پونزده بیست سال دیگه هم صبر کنی تا بتونی با قطعیت تصمیم بگیری 😐😐😐اگه آدم سخت ... ن خب چیکارکنم الان همه فرصتامم رفته خاستگار درست حسابی نیست از اینم خستع شدم
یلدا71یلدا عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 824 خوپسری قصد نداشته باشه دیگ چرا همش از اینده میگ گفتم من برم میگ نه برم نرم چیه بشین درست حسابی باهاش حرف بزن شاید کلا قصد ازدواج نداشته باشه چندسالتونه مگه دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 چون دختری مثل شما بیشتر به فروشنده مغازه اش شبیه هست تا زنش دیگه ول کن بابا عمرتو هدر میدی، غرورتو م ... یعنی اینجوری گفتم تکلیفم معلوم کن التماسه چی بگم بهش تحفه ای هم نیست التماسش کنی اه فعلا خاستگار ندارم ورگرن حیفمع بااین
s_world_s عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 2632 ن خب چیکارکنم الان همه فرصتامم رفته خاستگار درست حسابی نیست از اینم خستع شدم الان اصلا حرف ازدواج نمی زنه ؟ یا شما داری سخت گیری می کنی ؟ دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
fbgdcfsdc مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 2437 برم نرم چیه بشین درست حسابی باهاش حرف بزن شاید کلا قصد ازدواج نداشته باشه چندسالتونه مگه بالاست سنمون ۲۹ اون ۲۷ خاستگار تو دست بالم بود میرفتم اصلا خدمم نمیخامش من بهترم از اون