2777
2789
عنوان

چی بگم بهش

113 بازدید | 18 پست

چندسال بارلمم هی میگم تکلیف من معلوم کن  همش وعده وعید میده در حال حاضر ی ماشین داره فقط دیگ هیچی  امروز گفتم من نمیتونم دیگ بی  پول  میگ   نه میریم باهم مغازه میزنیم  چرا نمیگ ازدواج کنیم اینوموندم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من جا داره یه پونزده بیست سال دیگه هم صبر کنی 

تا بتونی با قطعیت تصمیم بگیری 😐😐😐

اگه آدم سخت گیری نیستی و ایشون امروزو فردا می کنن فکر کنم تو قصدشون ازدواج نیست 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
به نظر من جا داره یه پونزده بیست سال دیگه هم صبر کنی تا بتونی با قطعیت تصمیم بگیری 😐😐😐اگه آدم سخت ...

ن خب چیکارکنم  الان همه فرصتامم رفته خاستگار درست حسابی نیست  از اینم خستع شدم  

خوپسری قصد نداشته باشه دیگ چرا همش از اینده میگ گفتم من برم میگ نه

برم نرم چیه 

بشین درست حسابی باهاش حرف بزن 

شاید کلا قصد ازدواج نداشته باشه 

چندسالتونه مگه

دعا کنید نی نی دار بشم 🤰ممنون از لطفتون دوستای گلم

چون دختری مثل شما بیشتر به فروشنده مغازه اش شبیه هست تا زنش دیگه ول کن بابا عمرتو هدر میدی، غرورتو م ...

یعنی اینجوری گفتم تکلیفم معلوم کن التماسه  چی بگم بهش  تحفه ای هم نیست التماسش کنی اه  فعلا خاستگار ندارم  ورگرن حیفمع بااین 

ن خب چیکارکنم الان همه فرصتامم رفته خاستگار درست حسابی نیست از اینم خستع شدم

الان اصلا حرف ازدواج نمی زنه ؟ 

یا شما داری سخت گیری می کنی ؟

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
برم نرم چیه بشین درست حسابی باهاش حرف بزن شاید کلا قصد ازدواج نداشته باشه چندسالتونه مگه

بالاست سنمون ۲۹  اون ۲۷   خاستگار تو دست بالم بود  میرفتم   اصلا خدمم نمیخامش  من بهترم از اون