2777
2789
عنوان

بچه ها به همچین رفتاری تو آدما چی میگن میشه خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 24 پست
دستور ندی

ببین من مراعاتش می کنم چون غیر از این رفتارش برای من مرد خیلی خوبیه ولی همه که نمی تونن طوری حرف بزنن که به آقا برنخوره، مثلا الان داشتم با خواهرم در مورو دندونم حرف میزدم تصویری گفت برو عکس قبل و بعد دندونت بگیر برای بیمه، به شوهرم گفتم فاکتور گرفتی از منشی، چنان عصبانی شد گفت بهش بگو اون جیزی که تو میگی من خودم بلدم، آخه این چه رفتاریه خوب آدم بهش برمیخوره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از دستور گرفتن بدش میاد و نمیخواد از کسی دستور بگیرهبجاش با سیاست زنونه و رفتارهای زنونه اشنا شو و ب ...

ببین من خیلی مراعاتش می کنم چون غیر از این رفتارش برای من مرد خیلی خوبیه و خیلی کارا برام میکنه ولی همه که نمی تونن طوری حرف بزنن که به آقا برنخوره، مثلا الان داشتم با خواهرم در مورد دندونم حرف میزدم تصویری گفت برو عکس قبل و بعد دندونت بگیر برای بیمه، به شوهرم گفتم فاکتور گرفتی از منشی، چنان عصبانی شد گفت بهش بگو اون جیزی که تو میگی من خودم بلدم، آخه این چه رفتاریه خوب آدم بهش برمیخوره 

ببین من مراعاتش می کنم چون غیر از این رفتارش برای من مرد خیلی خوبیه ولی همه که نمی تونن طوری حرف بزن ...

کلا اصلا بهش تذکر نده 

حساس شده 

یه مدت رعایت کن 

از کاراش تعریف کن 

تاییدش کن 

درست می شه 

من خودم این قدد دلم می خواد خودم باشم راحت حرف بزنم دادبزنم خودم باشم ولی نمی شه همش باید مطیع باشم ...

افرین خوب حق مطلبو ادا کردی،دقیقا منم خود واقعیم نیستم گاهی دلم میخواد واقعا داد بزنم، غر بزنم، ناراحت باشم ، عصبانی بشم ولی همش باید مراعات کنم، خسته شدم

غیر از این ویژگی رو مخش بقیع ویژگی هاش خوبه، ولی من خسته شدم

کلا اصلا بهش تذکر نده حساس شده یه مدت رعایت کن از کاراش تعریف کن تاییدش کن درست می شه

تو پست بالایی گفتم من خیلی مراعاتش می کنم امروز خواهرم یه حرفی زد که اصلا هم حرف بدی نبود آقا عصبانی شد

تو پست بالایی گفتم من خیلی مراعاتش می کنم امروز خواهرم یه حرفی زد که اصلا هم حرف بدی نبود آقا عصبانی ...

از قبل 

از رفتارهای دستوری تو ذهنش گارد گرفته 

کلا باید  متحول بشی 

افرین خوب حق مطلبو ادا کردی،دقیقا منم خود واقعیم نیستم گاهی دلم میخواد واقعا داد بزنم، غر بزنم، نارا ...

ببین ما زن هایی هستیم که خیلی ویژگی های زنانه نداریم 

حتی مردونه رفتار میکنیم

مردا نیاز به انرژی زنانه دارن 

ناز کردن و با ناز حرف زدن و این جور لوس بازی ها 

من خودم اصلا درونم هرگز نبوده 

چون از بچگی نه یادم دادن و هم اینکه سرکوب شدم خیلی