مثلا بهش میگن ماشینت تو سایه بزن اعصابش خورد میشه که اگه صلاح بدونم خودم میزنم، مثلا میوه زیاد خریده بهش بگن چرا ایقد زیاد بهش برمیخوره، یا بگن مثلا چندتا میوه خرابه آتیش میگیره، یا بهش بگن برای بیمه عکس قبل و بعد دندون نیازه میگه اون جیزی که اون الان داره میگه من خودم می دونم نیازی نیست بگه همه هم با لحن بد جواب میده، حالا اینا مثال بود کلا تو هر چیز ریز و درشتی که تو به ذهنت حتی خطور نمیکنه ممکنه به طرف بربخوره به طرز بدی بهش برمیخوره
این رفتارا بهشون چی میگن یا اصلا طرف چه مشکلی داره، رفتار درست در مقابل همچین آدمایی چیه؟
ببین من مراعاتش می کنم چون غیر از این رفتارش برای من مرد خیلی خوبیه ولی همه که نمی تونن طوری حرف بزنن که به آقا برنخوره، مثلا الان داشتم با خواهرم در مورو دندونم حرف میزدم تصویری گفت برو عکس قبل و بعد دندونت بگیر برای بیمه، به شوهرم گفتم فاکتور گرفتی از منشی، چنان عصبانی شد گفت بهش بگو اون جیزی که تو میگی من خودم بلدم، آخه این چه رفتاریه خوب آدم بهش برمیخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از دستور گرفتن بدش میاد و نمیخواد از کسی دستور بگیرهبجاش با سیاست زنونه و رفتارهای زنونه اشنا شو و ب ...
ببین من خیلی مراعاتش می کنم چون غیر از این رفتارش برای من مرد خیلی خوبیه و خیلی کارا برام میکنه ولی همه که نمی تونن طوری حرف بزنن که به آقا برنخوره، مثلا الان داشتم با خواهرم در مورد دندونم حرف میزدم تصویری گفت برو عکس قبل و بعد دندونت بگیر برای بیمه، به شوهرم گفتم فاکتور گرفتی از منشی، چنان عصبانی شد گفت بهش بگو اون جیزی که تو میگی من خودم بلدم، آخه این چه رفتاریه خوب آدم بهش برمیخوره