2777
2789
عنوان

خرید گاز صفحه ای و هود

39 بازدید | 4 پست

سلام میشه یکم دلداریم بدید من گاز صفحه ای آلتون خریدم دیروز امروز صبح گفتم سرچ کنم چطوریه با دوتا بچه قبلش سرچ نکرده رفتم خرید نظرات که خوندم راضی نبودن ازش حالا نمیدونم واقعا اینجور هست یا نه موندم چیکار کنم پسش بدم یا نگهش دارم هم گاز هم هود هر دو آلتون هستن

گاز التون صفحه ای که نه ولی از اون یکی ها داشتم عالی بود و هستش نگهش داشتم مواقع ضروری ازش استفاده میکنم ۱۲ ساله دارمش شعله هاش عالی کار کردش عالی

میدونی فرقمون چی بود ؟!من تورو زندگی کردم..  تو منو تجربه

احاق گاز که تکنولوژی خاصی نداره نارضایتی از چی داشتن دقیقا؟؟ 

من یه هود شیشه ای بی نام و. نشان خریدم الان ده ساله داره یه بند کار میکنه 

یخچال و اینا باشه مهمه که حساس باشی، اینا که چیزی نداره

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاز التون صفحه ای که نه ولی از اون یکی ها داشتم عالی بود و هستش نگهش داشتم مواقع ضروری ازش استفاده م ...

تو یک صفحه ای خوندم فندکی زود خراب میشه استیلش لکه میگیره سیاه میشه خدمات پس از فروشش جوابگو نیستن خیلی ناراحتم ۲۵میلیون شد دوتاش

تو یک صفحه ای خوندم فندکی زود خراب میشه استیلش لکه میگیره سیاه میشه خدمات پس از فروشش جوابگو نیستن خ ...

در مورد صفحه ای ها یکی ا ز فروشنده ها موقع خرید گاز صفحه ای به ما  گفت همه شون مثل هم هستن اصلا فرق خاصی ندارن  فقط بخاطر برند شرکت قیمت ها متفاوت هست 

میدونی فرقمون چی بود ؟!من تورو زندگی کردم..  تو منو تجربه