2777
2789
[QUOTE=390866126][QUOTE=390866021]من از بچگی تو دعوا و تنش بزرگ شدم الان داره اثراتشو نشون میده خب ن ...

اره

واسه همین همش دلم برا خودم میسوزه چشم باز کردم تو رنج بودم تو بی محبتی تو بدبحتی تو بی پولی وسواس فکری نابودم کرد هیچوقت کسی نبود حرفامو بهش بگم بچگی اندازه ادم بزرگا درک کردم همچی برام حسرت بود

میگن نماز اول افسردگی نمیاره . خودمم یه مدت خونوم تغریبا ۹ ماه منو به شاد ترین روی جهان تبدیل کرد ال ...

بنظرم مشکل تو خیلی کوچیک بوده که با نماز تبدیل به شاد ترین آدم جهان شدی وقتی آدم زندگیش بد باشه چجوری با یه نماز تبدیل به شادترین میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن نماز اول افسردگی نمیاره . خودمم یه مدت خونوم تغریبا ۹ ماه منو به شاد ترین روی جهان تبدیل کرد ال ...

این یه بحثه، ولی این‌که آدم بگه کسی که چند ساله درگیر افسردگیه با نماز درمانش کنه خیلی پرته.

بنظرم مشکل تو خیلی کوچیک بوده که با نماز تبدیل به شاد ترین آدم جهان شدی وقتی آدم زندگیش بد باشه چجور ...

من به خاطر رفع مشکلم نماز اول وقت رو شروع نکردم درواقع گوشیم گم شده بود بعد پیدا شد تو اون بک ساعت چهارتا نزر کردم یکیش این لود تا چهار ماه نماز اول وقت بخونم و یه اتفاقایی تو زندگیم افتاد که تو این سه چهار سال اصلا نمی‌افتاد یه معجزه هایی یه دوستای خوبی یه زندگی شاد جبران اشتباهات گذشته خوب شدن رابطم خونوادم واقعا همشون معجزه بودن نماز ابعاد بیشتری رو درگیر خودش کرد که من ایمان به اردم به تک تک مزایاش و ادامش دادم 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

این یه بحثه، ولی این‌که آدم بگه کسی که چند ساله درگیر افسردگیه با نماز درمانش کنه خیلی پرته.

با نماز خوندن خیلی درها به روش باز میشه و واقعا کمکش می کنه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

من ترس شدید از مرگ زندگیمو مختل کرده 😭😭

یه مردی هست اسمش قمشه ای منم قبلاً از مرگ میترسم چون ینفر تو فامیل فوت شد همش با خودم میگفتم الان جنازش چجوریه و شب اول قبر چجوریه حرفاشو گوش دادم الان به کسایی که مردن حسودیم میشه