2777
2789

نماز اول وقت خیلی تاثیر داره 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز بخون

دقیقا خیلی خوبه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

از روان‌شناس و اگه طبق نظر اون لازمه روان‌پزشک کمک بگیر. سه سال زمان زیادیه. اگه روان‌پزشک معتمد پیدا کردی از دارو نترس‌. داروهای سبک می‌تونن خیلی بهت کمک کنن.

در کل هم سعی کن برای خودت روتین‌های منظم بسازی، ورزش هم می‌تونه کمک کنه.

از روان‌شناس و اگه طبق نظر اون لازمه روان‌پزشک کمک بگیر. سه سال زمان زیادیه. اگه روان‌پزشک معتمد پید ...

ورزش کردم رقصیدم خندیدم مسخره بازی در آوردم ولی واقعیه؟ فهمیدم دارم به زور وانمود میکنم

چند روز خوندم ول کردم

نه تداوم ببخش برای همیشه بخون تا ۴۰ روز اول کهداصلا ولش نکن 

من صبح تا شب تو اتاق تاریکم هیچ کاری نمیکنم فقط شبا گریه میکنم

من همش بغض دارم خیلی دوست دارم بمیرم روزی بیس بار واسه مامانم وصیت میکنم تازه کنکورم دارم سال دیگه ولی اصلا انگیزه ندارم هرشب آرزوم مرگه