2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه مردی هست اسمش قمشه ای منم قبلاً از مرگ میترسم چون ینفر تو فامیل فوت شد همش با خودم میگفتم الان جن ...

اونکه کچله؟ 

الهی قمشه ای؟ 

کجا گوش بدم؟

حال روحیم خوب نیست..برام یه صلوات بفرست لطفا.😔

عزیز دلم اول به تراپیست مراجعه کن

در صورتیکه جواب نداد ارجاع داده میشی به روانپزشک و اگر ایشون صلاح بدونه دارو میده اوکی میشی

برای دارو نخوردن لجبازی نکن همون اول کار به شما دارو نمیده

همسر منم مشکل شمارو داره درک میکنم..🥲

عزیزم افسردگی باید توسط پزشک تشخیص داده بشه اونم روانپزشک خوب 

من میشناسم که کامل بهت گوش میده اصلا براش مهم نیست چند نفر اون بیرون منتظرن بعضیا به خاطر زمان زیادی که داخل اتاق بیمار رو دارن بررسی میکنن عصبی میشدن و مطب رو ترک میکردن 

در این حد اهمیت دادن ولی باید برای داخل رفتن صبور باشی 

بعد تشخیص اینکه افسردگی داری این یه باید هست که دارو بخوری 

اگر شدید باشه که درکت میکنم یکی باید بغلت کنه ببردت مطب تازه قبلش حمومت کنه موهاتو سشوار کنه کمکت کنه لباستو بپوشی ببین اینایی که میگم اگر عجیبه برات که مگه من فلجم بدون در سطح من افسردگی رو تجربه نکردی پس! اگر همذات پنداری کردی هم که هیچ انجامش بده و این یک باااااید هست که طبق تحویل پزشک دارو مصرف کنی 

چون ما تو افسردگی با مغز طرفیم یعنی اونه که کارشو درست انجام نمیده و تعادل هورمونش به هم ریخته که علل مختلف میتونه داشته باشه مثل تجربه‌ی تلخ. سوگ. تصادف و غیره و تو سن بلوغم که هستی احتمالا از اونه 

پس بدون دارو سخت میتونی عملکرد مغزتو برگردونی به حالت عادی 

کاش یه بزرگتری بود بهش میسپردم ببرنت زودتر که حافظه‌ت آسیب نبینه چون عملا برای خودت نباید مهم باشه یکی باید کمکت کنه 

در نهایت عزیزم اگر افسردگیت اجازه میده ورزش کنی حتما حتما حتمااااااااااااااا ورزش کن چون خوبت میکنه بری داخل باشگاه بیای بیرون میبینی عه قبل باشگاه اون چرندیات چطور داغونم کرده بود چقدر مزخرف و پوچ بودن 

حتما برو فضای سبز صبحا کنار گل و گیاه با تمام وجود نفس بکش و مدتی خودتو رها کن 

با یکی که گوش خوبیه حرف بزن 

هوش مصنوعی روانشناسم مثل اینکه هست امتحان کن 

آزمایشم بده ممکنه کمبود چیزی تو بدنت داشته باشی