رنگباز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 180 عنوان ساک بارداری بدون جنین 😭 100 بازدید | 11 پست اولین روز اخرین پریودم ۲۷خرداد بوده به حساب برنامه میشه ۶هفته و ۶روز دیروز رفتم سونو واژینال و شکمی گفت کیسه زده و ساک حاملگی هست ولی هنوز جنین تشکیل نشده!برا دوهفته دیگه سونو نوشته کسی بوده این تجربه رو داشته باشه؟تشکیل میشه با باید سقط بشه؟ 1404/05/15 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6036 زود رفتی عزیزم نگران نباش خیلیا دوهفته بعد رفتن همچی خوب بوده ♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺
رنگباز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 180 زود رفتی عزیزم نگران نباش خیلیا دوهفته بعد رفتن همچی خوب بوده امیدوارم😕😞
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6036 امیدوارم😕😞 انشاالله ♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺
پسملکم عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 استرس نگیر خیلی ها رفتن من خودم هفت هفته رفتم گفت برو دو هفته دیگه بیا الآنم پسرم کنارم خوابه 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
رنگباز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 180 استرس نگیر خیلی ها رفتن من خودم هفت هفته رفتم گفت برو دو هفته دیگه بیا الآنم پسرم کنارم خوابه اینکه گفت جنین هم تشکیل نشده هنوز خیلی اعصابمو خورد کرد
پسملکم عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 3688 اینکه گفت جنین هم تشکیل نشده هنوز خیلی اعصابمو خورد کرد نه بالا بد به دلت راه نده منم گفت قلبش تشکیل نشده 😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
ایراندخت_9090 عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 219 وقتی کیسه زرده دیده میشه یعنی قطعا یه جنینی هست که داره ازش تغذیه میکنه، تو بارداری پوچ اصلا کیسه زرده شکل نمیگیره... خوشحال باش که قراره صدای قلبش رو بشنوی
فروهر98 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 446 عزیزم منم پریودم ۲۵ خرداد بودامروز بحساب پریودم ۷ هفته و ۳ روز بودمرفتم سونو شکمی گفت جنین دیده نمیشه گفت احتمالا سن جنین کوچیکه گف برو دوهفته دیگه بیا من اخه بتامم دیر مثبت شد یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏
رنگباز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 180 عزیزم منم پریودم ۲۵ خرداد بودامروز بحساب پریودم ۷ هفته و ۳ روز بودمرفتم سونو شکمی گفت جنین دیده نمیش ... عه انشالله که برای دوتامون دو هفته دیگه قلبشم تشکیل شده باشه🥲
رنگباز مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 180 وقتی کیسه زرده دیده میشه یعنی قطعا یه جنینی هست که داره ازش تغذیه میکنه، تو بارداری پوچ اصلا کیسه زر ... انشالله😍
فروهر98 عضویت: 1397/12/07 تعداد پست: 446 عه انشالله که برای دوتامون دو هفته دیگه قلبشم تشکیل شده باشه🥲 دکترا فقط ادمو نگران میکننالبته ب خودمم نشون داد واقعا چیزی معلوم نبود یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏