2777
2789
عنوان

ساک بارداری بدون جنین 😭

100 بازدید | 11 پست

اولین روز اخرین پریودم ۲۷خرداد بوده 

به حساب برنامه میشه ۶هفته و ۶روز 

دیروز رفتم سونو واژینال و شکمی گفت کیسه زده و ساک حاملگی هست ولی هنوز جنین تشکیل نشده!

برا دوهفته دیگه سونو نوشته 

کسی بوده این تجربه رو داشته باشه؟

تشکیل میشه با باید سقط بشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرس نگیر خیلی ها رفتن من خودم هفت هفته رفتم گفت برو دو هفته دیگه بیا الآنم پسرم کنارم خوابه 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

اینکه گفت جنین هم تشکیل نشده هنوز خیلی اعصابمو خورد کرد

نه بالا بد به دلت راه نده منم گفت قلبش تشکیل نشده 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

عزیزم منم پریودم ۲۵ خرداد بود

امروز بحساب پریودم ۷ هفته و ۳ روز بودم

رفتم سونو شکمی گفت جنین دیده نمیشه 

گفت احتمالا سن جنین کوچیکه 

گف برو دوهفته دیگه بیا 

من اخه بتامم دیر مثبت شد

یا ابوالفضل العباس ادرکنی 🙏

عزیزم منم پریودم ۲۵ خرداد بودامروز بحساب پریودم ۷ هفته و ۳ روز بودمرفتم سونو شکمی گفت جنین دیده نمیش ...

عه انشالله که برای دوتامون دو هفته دیگه قلبشم تشکیل شده باشه🥲