2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 69 پست

منم هی تو این گروه صیغه یابی و و وام و اینا چندین بار به واسطه دوستم عضو شدم هرچی هم ترک کانال می کنم دوباره میاد بالا 

ب دوستمم گفتم کار اون نبود گفت خیلی ها بهم میگن عضومون کردی .

یبار دیگه هم از طریق یکی دیگه هی عضو میشدم 

می دونم اونم خودش اینکارو نمی کنه 

دیگه گروه و کانال ها رو بایگانی کردم چون اصلا پاک نمیشن 

اون دوتا خط هم مسدود کردم 

و کاری کردم کسی نتونه عضوم کنه.تنظیمات رو دس کاری کردم

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا منم سال اولمون همه چی تو گوشیش مخصوصا تماس با پدرش و مادرش پاک میکرد هرچند اونا هیچوقت هیچوقت ب ...

من کاری ندارم اما همسرم قایم میکنه تازگیا مثلا واریز برداشت بانک قایم میکنه ... به مامانش اینا پول میزنه قایم میکنه همه چیو ازم قایم میکنه

اره یه اینجور چیزی بود شوگر یابی دنیا اینجوری بود دیدم اومد ترسیدم گوشی گذاشتم کنار دقیقا یادم نیست ...

اگه تونستی لینک هر دو کانال رو بهم بده تا ببینم این دو کانال به هم ربط دارن یا نه اکه ربط نداشتم احتمالا خودش عضو شده

ای وای چه مملکتی شده

اره دوستم قشنگ سینه هاشو میذاره بیرون ببخشید شدیدا اهل عشوه و راحته با آقایون هرجا میرفت مجردی کار میدادن بهش با کلی اضافه حقوق و کادو و پاداش ... من اینجوری نیستم اصلا جاهای خصوصی کلا عشوه و ... برای بانک هم ازمون دادم خیلی ام خوندم چندین بار اما متاسفانه هیچ کدوم قبول نشدم 

من کاری ندارم اما همسرم قایم میکنه تازگیا مثلا واریز برداشت بانک قایم میکنه ... به مامانش اینا پول م ...

آخ دست رو دلم نزار من یکسال و نیم فقط گریه و جنگ تو زندگیم بود دوساله عروسی کردم الان گوش شیطون کر با اون همه جنگ و بدبختی تونستم درستش کنم اینجوری نکنه الان دیگه از ریز و درشتش خبر دارم ولی ببین خون به پا میکردم هااااااا از زیر زمین هم شده بود حقوقش فهمیدم الان خودش هر ماه فیش حقوقیش میاره خونه میندازه وسط خونه بیخیال احساس امنیت بده مرد و فقطططططططط با زبون فقط فقط من پدرم در اومد تا تونستم بقران تازه شوهر من ۲۲ سالشه پسر مامانی و تک پسر و خدام در اومد وای وای دست رو دلم نزاررررررر.فقط میتونم بگم. سیاست و زبون همین