یه کاری هم میتونی بکنی هم لین دو کانال هم ۸ یا ۷ تا کانال دیگه عادی شوهرت رو پاک کنی بالاخره میفهمی کانال هاش نیست اگه فقط این دو تا کانال رو پاک کنی شک میبره بهت اگه چند تا دیگه هم پاک کنی گیج میشه نمیفهمه
حالا اگه دوباره دیدی عضو این شوگرا شده ممکنه قصدی باشه
قبلش هم برو تنظیمات تلگرامش عضو شدن توی کانال روی گزینه هیچ کس بزن تا کسی نتونه عضوش کنه
آخ دست رو دلم نزار من یکسال و نیم فقط گریه و جنگ تو زندگیم بود دوساله عروسی کردم الان گوش شیطون کر ب ...
اصلا سیاست برای من کارساز نیست... منم گاهی عصبانی میشم ولی واقعا نمیکنه نمیتونم ...بدتر من مهربون تر بودی بدتر هوا برش میداره میگه نمیفهمه که انجام بدم منم چند ماه یکبار یه دعوا دارم برعکس شوهر من خوب نمیشه عین بچه ها قهر میکنه مریض میشه حرف نمیزنه بجای حل مشکل این بچه بازیا درمیاره ... عزیزم به سن نست که به عقله همسر منم ۳۲ سالشه انگار بچه ۱۰ سالست بخدا
اصلا سیاست برای من کارساز نیست... منم گاهی عصبانی میشم ولی واقعا نمیکنه نمیتونم ...بدتر من مهربون تر ...
میفهمم چی میگی بخدا روزگار منم سیاه بود همش میگفتم این بچس ببین دعوا های خیلی بد و شدید آخرش من دیگه گفتم با سکوت و زیر زیرکی الان مثل چی خودش میاد موس موس کاری کن ثابت بشه بهش که تو صلاحش میخوای .اینم بگم خدا مرد خانواده دوست و خیانتکار ک حق زن و زندگیشون میدن خانوادشون و مرگ بدع