2777
2789
عنوان

تغیر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 27 پست

تک بخشی فکر کنم راحت بکنن ولی اینکه به اسم غیر مذهبی تغییر کنه رو نمیدونم

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بد تا ابد حسرت این اسم رو دلم میمونه..

اسم دخترتو میزاری بجاش😃

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

برا اونم دو ماه زیاده

ببین اما تو خانوادمون تغییر اسم از مذهبی داشتیم اما مثل اینکه نمیزارن هرچی خوات بخوای بزاری 

مثلا یکی داشتیم اسمش مذهبی بود گذاشت سیما گفت اون اسم مد نظرم رو اجازه ندادن

بر اساس جستجوهایی که انجام دادم، به نظر می‌رسه که تغییر نام‌هایی مانند “فاطمه” و “زهرا” طبق قوانین ثبت احوال در ایران با محدودیت‌هایی روبرو هست. در برخی منابع ذکر شده که این نام‌ها جزو اسامی هستند که تغییر آن‌ها ممکن است دشوار یا حتی غیرممکن باشد، مگر در شرایط خاص.

اگر بخواهی برای تغییر نام اقدام کنی، معمولاً روند کلی به این صورت است:

1. مراجعه به ثبت احوال: ابتدا باید با مدارک شناسایی به یکی از شعب ثبت احوال مراجعه کرده و درخواست رسمی خود را برای تغییر نام ثبت کنی.
  2. تشکیل پرونده: در ثبت احوال، پرونده‌ای برای شما تشکیل می‌شود و مدارک مورد نیاز جمع‌آوری می‌شود.
  3. بررسی توسط کارشناسان: کارشناسان ثبت احوال، نام جدید را با لیست اسامی مجاز و ممنوع مقایسه می‌کنند و شرایط قانونی را بررسی می‌کنند.
  4. صدور مجوز (در صورت موافقت): اگر درخواست شما مورد موافقت قرار گیرد، نام جدید در سیستم ثبت احوال ثبت می‌شود.
  5. مراجعه به دادگاه (در صورت لزوم): در مواردی که ثبت احوال با تغییر نام موافقت نکند، یا برای اسامی خاصی مانند “فاطمه” و “زهرا” که گفته شده محدودیت دارند، ممکن است نیاز باشد به دادگاه مراجعه کرده و از طریق حکم قضایی برای تغییر نام اقدام کنی. در این صورت، باید دلایل موجهی برای تغییر نام ارائه دهید.
  6. تعویض شناسنامه: پس از طی مراحل قانونی و دریافت مجوز، باید برای تعویض شناسنامه و صدور شناسنامه جدید با نام دلخواه اقدام کنی.

نکات مهم:

• نام جدید: نامی که انتخاب می‌کنی نباید مروج فساد یا فحشا باشد و نباید با قوانین نظام جمهوری اسلامی مغایرت داشته باشد.
  • دلایل قانع‌کننده: برای تغییر نام، به خصوص نام‌های رایج و مذهبی، باید دلایل قانع‌کننده‌ای ارائه دهی.
  • محدودیت تعداد دفعات تغییر: معمولاً تغییر نام فقط یک بار در طول عمر امکان‌پذیر است.

بهتر است برای اطلاع دقیق از آخرین قوانین و مقررات و همچنین شرایط خاص مربوط به نام “فاطمه زهرا”، مستقیماً با یکی از شعب سازمان ثبت احوال کشور تماس بگیری یا به وب‌سایت رسمی آن‌ها مراجعه کنی.

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............