2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 84 پست
عزیزم پایدار باشیدمنم خوشم ازش میاد بین عقل و دلم گیر کردم باور کن تو ذهن خودم هزار بار جوابش میکنم

فدات بشم عزیزم انشاالله توهم به خاسته ی دلت برسی وخوشبخت بشب 

خانواده ی خوبی داره ؟ خانواده حرف اولو میزنه به درت بگو از اونایی که میشناسنش بپرسه ببینه چطور پسریه که متمئن بشی مردم راستشو میگن

فدات بشم عزیزم انشاالله توهم به خاسته ی دلت برسی وخوشبخت بشب خانواده ی خوبی داره ؟ خانواده حرف اولو ...

مشکلم این پسره استان دیکه ای کار میکنه فقط مادرشو دیدم ادم خوبی بود دیگه هنوز نگفتم رسمی بیان جلو چون مادرش خوشش از من اومد شد واسطه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشاالله حسم دروغ باشه و قبول بشی دیگه من حسمو گفتم همین

سلام عزیزم

من شرکت نوتریکا فردا مصاحبه دارم.قبول میشم ؟ اونجا برام چطوره ؟از نظر مالی و پیشرفت و رضایت

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
سلام عزیزممن شرکت نوتریکا فردا مصاحبه دارم.قبول میشم ؟ اونجا برام چطوره ؟از نظر مالی و پیشرفت و رضای ...

ازنظر کالب و این چیزا بنظرم که خیلی خوبه ولی قبول شدنت نمی دونم هیچ حسی نداشتم بهش 

ازنظر کالب و این چیزا بنظرم که خیلی خوبه ولی قبول شدنت نمی دونم هیچ حسی نداشتم بهش

اوکی پس برم بخونم که سوال پرسیدن بلد باشم

بعداز مصاحبه نظرتو میپرسم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
انشاالله موفق باشی عزیزم

من مصاحبه رفتم .خب حالا نظرتو بگو عزیزم

شرکت نوتریکا قبول میشم ؟

قبول شدی ؟

من از شما سوال پرسیدم عزیزم.

گفتم امروز مصاحبه ای که قرار بود رورفتم.

قبول میشم !؟؟ شرکت نوتریکا

با حقوق ۲۰ تومن موافقت میکنن ؟

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز