2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 84 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه فکر نکنم بشی

اهان .خب تو تنها کسی هستی که گفتی نه .

اگر قبول نشدم مشخص میشع فقط تو درست حدس زدی

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
انشاالله حسم دروغ باشه و قبول بشی دیگه من حسمو گفتم همین

هر چی قسمت ادم باشه پیش میاد.

من زیاد رد شدم‌ .برام مهم نیس

نظرت در مورد شرکت نوژین فارمد چیه؟اونجا قبول میشم

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
شاید فکر می کنه تورو خوب بلدهخودت پیش قدم شو باهاش حرف بزن خودتو لوش کن شیرین زبون باش

شایدم من همش فکر منفی سراغم میاد میگم نکنه الکی وانمود کنه خوشش از من میاد اخه میدونی چیه یکی میگه خوشم ازت میاد حداقل کنجکاو میشد ببینه من چکار میکنم فقط در حداحوالپرسی و قربان صدقه س حرفاش 

شایدم من همش فکر منفی سراغم میاد میگم نکنه الکی وانمود کنه خوشش از من میاد اخه میدونی چیه یکی میگه خ ...

اشکال نداره همین که قربون صدقت بره خودش خیلی خوبه پسرا اهل این چیزا نیستن منم وقتی با شوهرم دوست بودن خودم همه ی سوالارو پرسیدم که کامل همو بشناسیم 

اشکال نداره همین که قربون صدقت بره خودش خیلی خوبه پسرا اهل این چیزا نیستن منم وقتی با شوهرم دوست بود ...

چون ازمون دارم شهریور هنوز کامل نشد درموردیسری موضوعات بحث کنیم مثلا میگم نکنه یه موقع ب حرفاش  عمل نکنه همش میگم نکنه سوسول باشه نتونه مشکلی حل کنه در اینده خیلی استرس دارم که جواب مثبت بدم

چون ازمون دارم شهریور هنوز کامل نشد درموردیسری موضوعات بحث کنیم مثلا میگم نکنه یه موقع ب حرفاش عمل ...

اشکال نداره شوهر منم سوسوله ولی خب ازش خوشم میاد کاهی وقتا مثل یه بچه میشه جلو چشام خودم قوی پشتش هستم 😁

اشکال نداره شوهر منم سوسوله ولی خب ازش خوشم میاد کاهی وقتا مثل یه بچه میشه جلو چشام خودم قوی پشتش هس ...

عزیزم پایدار باشیدمنم خوشم ازش میاد بین عقل و دلم گیر کردم باور کن تو ذهن خودم هزار بار جوابش میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792