2777
2789
عنوان

بدترین کاری که همسرتون کرده و تونستین ببخشین

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا دل بزرگی داری انشاءالله زندگی روی خوششو بهت نشون بده

هی عزیزم. از خونه شوهر اومدم خونه پدرم. همونجایی که برای فرار ازش رفتم دانشگاه و ازدواج کردم. دنیای من روی خوش نداره انگار

ترنج

یه مدت فلج شدم

ولم کرد ورفت و خواست طلاقم بده

به همه هم میگفت تقصیر از منه

نتونستم ببخشمش.... 

و دیگه هم هرگز بهش اعتماد نمیکنم

اما دارم باهاش زندگی میکنم

اما داره خودشو جر میده که جبران کنه

اما دل من دیگه شکسته و اعتمادم خدشه دار شده

جایی برای جبران باقی نمونده... 

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒✅...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

بخاطر مامانش منو زد

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

هنوز نهمنتظرن من برم ازدواج کنند

بگو که مهریه تو کامل گرفتی؟!!! 

فرزند مشترک دارید؟ 

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒✅...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

تو عقد خیلی اذیتم کرد انقد تحقیرشدم از خیانت هم بدتر بود خیلی زجرم داد ولی من عین احمقا موندم و طلاق نگرفتم بعضی وقتا به روش میارم و وقتی تنهام بهش فک میکنم گریه هم میکنم 

چون تو زندگی هم سختی کشیدم از نظر مالی حالم خوب نیست 

همه رفتند تا زمستان شد🖤خنده ها مردند ...گریه ارزان شد 🖤کو جوانی آرزوها کو رفته ایم از یاد یادی از ما کو🥀

هی عزیزم. از خونه شوهر اومدم خونه پدرم. همونجایی که برای فرار ازش رفتم دانشگاه و ازدواج کردم. دنیای ...

چرا ماهایی که خونه پدر اذیت شدیم خونه شوهر هم باید اذیت شیم 

یه سوال دارم به نظرتون چت کردن با زن های دیگه هم خیانت محسوب میشه ؟

حتما هست. به هم ریختن زندگیها از همین جا شروع میشه . از همین ارتباطات بی اهمیت. شوهر من توی همین فضای مجازی شروع کرد

ترنج

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز