2777
2789

بدترین کاری که همسرتون کرده ؟

تونستین ببخشین و دوباره به زندگیتون ادامه دادین و یادتون رفته؟

یا هنوز نتونستین ببخشین و مجبوری زندگی میکنین ؟

رفتارتون با هم چطور هست ؟

تاثیرش هنوز تو زندگیتون هست ؟

خودم هم تو کامنتا میگم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیانت. بخشیدم. انقدر خیانت کرد تا عاشق شد و درخواست طلاق داد. وقتی لو رفت گفت بعد از درخواست طلاق آ ...

واقعا دل بزرگی داری انشاءالله زندگی روی خوششو بهت نشون بده

خیانت. بخشیدم. انقدر خیانت کرد تا عاشق شد و درخواست طلاق داد. وقتی لو رفت گفت بعد از درخواست طلاق آ ...

الان شما طلاق گرفتین؟!! 

اونا چیکار کردن؟؟ 

وزن 70/800 __ 19 بهمن 1404....... هدف اول:70🔒✅...... هدف دوم: 68🔒 ...... هدف سوم: 66🔒 ....... هدف چهارم: 64🔒 ...... هدف پنجم: 62🔒...... هدف ششم: 60🔒

بخشیدم ولی یادم نرفته با کوچکترین فشاری که روم بیاد میریزم بیرون سرتاپاشو میشورم پهن میکنم

تو این شرایط که جوونا دارن صدشون رو میزارن برای مملکت، توی نر بی خاصیت درخواست نده به جای عوضی بازی تو این سایت برو از مملکتت دفاع کن

ضررمالی کرد ماشینو فروخت بدون اینکه بهم بگه..

بخشیدمش ولی بدبختی وضررمالی روما زنافشارمیاره زور داره وقتی خودت مقصر نیستی ولی جورشو باید بکشی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز