2777
2789

ما دو تا خونه سه خواب دیدیم بین اینها مرددیم.

به نظرتون خونه ای که یه خواب تو حیاط درآورده باشه نقشه ش خوب محسوب نمیشه؟ نه اینکه وصل نباشه به خونه ها. یعنی حیاط رو کوچکتر درآورده یه طرف رو با سقف کوتاه تر کرده اتاق خواب و وصل کرده به پذیرایی. یه پنجره هم داره به حیاط.

من مشکلی باهاش ندارم و دوستش هم دارم. مخصوصا که اینطوری اون خواب سوم رو که میخوام اتاق کار و کتابخونه کنم پنجره به حیاط داره و حس قشنگی داره. ولی خب همسرم خوشش نمیاد. و میدونم تو فکر این خواهد بود که بفروشه وقتی دستش بازتر بشه. حالا با خودم میگم نکنه این اتاق تو حیاط درآوردن باعث بشه خونه با نقشه خوبی محسوب نشه و بعدا نتونیم بفروشیمش راحت.

یه خونه دیگه رو همسرم پسندیده که خب از این گرون تره و باید با چک و ریسک و سختی زیاد اونو بخره. متراژش با این یکیه ولی چون در به حیاطه پذیرایی ش بزرگتره و دلبازتره از این لحاظ حق با همسرمه. نقشه ش هم اتاق خواب هارو همه رو برده کنار هم ته خونه، مرتب تر و شکیل تره.  ولی اتاق خواباش هیچ پنجره ای ندارن. نورگیر روی سقف البته دوتاش داره. ولی من دلم میگیره این شکلی. دوست داشتم مخصوصا اتاق کارم دلباز باشه. اتاقاش واقعا فقط به درد خوابیدن میخورن. بعد من دلمم نمیخواد اینطور به زورررر و سختی و ریسکی بخوایم خونه بخریم با هزار استرس. اون یکی رو خیلی راحت تر میتونیم بخریم. چکاش سنگین نمیشه. ولی این تا چکا پاس بشه میدونم همسرم دیوونه میشه از استرسشون. چه بسا توش هم گیر کنیم اصلا.

سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن 👌🏼هرکدوم که حس بهتری توش دارید بخرید🍀

هوم‌منم حس و حالم به خونه برام خیلی مهمه. بالاخره ۲۴ی خونه م با بچه. ولی شوهرم شیک بودن براش اولویته.

مثلا مورد اول نمای خونه ش رو ساده درست کرده، اینا که نما رو یه کم شیک و طرح دارتر درست کردن چشم شوهرمو میگیره. بهش میگم بابا تو خود خونه میخوایم زندگی کنیم اونو سال‌های بعدم‌میشه هزینه کنی تغییر بدی.

یا من کاربری اتاقا برام مهمه. مثلا اونی که ایشون پسندیده اتاق بچه و والدین دیوار به دیوار میشه، خب این نکته منفی هست. ولی ایشون توجه به کاربری ها نمیکنه تو خرید. ظاهر و شیک بودن فقط براش مهمه و بعد بزرگ بودن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه اول به دلم نشست

خونه دوم مثل همه خونه هاست

فقط خونه اول ببنید تو جواز بوده یا ساخت بدون مجوز

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
هوم‌منم حس و حالم به خونه برام خیلی مهمه. بالاخره ۲۴ی خونه م با بچه. ولی شوهرم شیک بودن براش اولویته ...

خب بازم بگردید اگه هرکدوم صدرصد نظرتون متفاوته 

بعدها کوچکترین ایرادی باعث بحث میشه خدای نکرده 

بعدم هرچی بخرید چندسال بعد بردید فقط مهم اینه جای خوبی باشه که پیشرفت داشته باشه 

مث محل قدیمی ما که تو دوسال یهو خونه ها ده برابر شد

خونه اول به دلم نشستخونه دوم مثل همه خونه هاستفقط خونه اول ببنید تو جواز بوده یا ساخت بدون مجوز

اینا گویا این شکلی می سازن با سقف کوتاه تر. بعد جریمه شو میدن. حالا باز باید مطمئن بشیم.

خب بازم بگردید اگه هرکدوم صدرصد نظرتون متفاوته بعدها کوچکترین ایرادی باعث بحث میشه خدای نکرده بعدم ه ...

مرسی عزیزم. آره واقعا شوهر منم از اوناست غرغرش تموم نشدنیه. باید بیشتر بگردیم.

ولی خیلی حیفم میاد این از دستم بره. قیمتش میخوره به توانمون:(

من فکر می کنم هیچ کدوم از این گزینه ها خوب نیست. همه ی ارزش خونه به نورش هست. خونه ی تاریکی که آدم دلش می گیره واقعا به چه درد می خوره؟ چه قدر در سال مهمون هست؟
ولی گزینه ی دوم هم زیاد خوب نیست. اون اتاقی که سقف بزنه توی حیاط دربیاره معلومه جز نقشه ی خونه نیست. زیرش پی نداره و دیواراش نازکه. معمولا چنین اتاقی خیلی سرد یا گرم می شه. عایق نیست. اگر که خدای نکرده زلزله ای چیزی بیاد خیلی خطر داره. موقع فروش هم این اتاق اصلا حساب نمی شه. اینه که این اتاق اضافه رو خیلی مثل اتاق معمولی نبین.
یا اینکه با علم به اینکه این خونه یک اتاق کمتر داره بخریدش. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

ما هم یه خونه گرفتیم که مثل خونه دومی که شما گفتین هست این خونه ها چون سالن های جنوبی دارن خیلی دلباز میشن و اگر شیک باشه نظر مردها را جلب میکنه 

منم دوست داشتم اتاق پنجره داشته باشه ولی قسمت نشد و خونه ای که اتاقاش پنجره داشت سن ساختش بالاتر بود کلا هر خونه ای آخرش یه عیبی داره