2777
2789

محرم میدونی چیه عزیزم ؟

دقیقا به چی میگی محرم ؟ بگو تا بهت بگم چهلمِ محرم به قول شما، رسیده یا نه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محرم میدونی چیه عزیزم ؟دقیقا به چی میگی محرم ؟ بگو تا بهت بگم چهلمِ محرم به قول شما، رسیده یا نه

همین که میگن چهلم و چهل و هشتم اربعین 

الان چهلم کی میشه؟

منظورش اربیعینه فکر کنم

بله بنده هم متوجه شدم، میخوام ببینم خودش چی فکر میکنه اینطوری نوشته

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

پس چرا تقویم من امروز زده ۱۲ صفر چهلم

فک نکنم عزیزم

آخه من دیشب دیدم نوشته بودن ۱۰ روز تا چهلم

امروز میشه ۹ روز تا چهلم

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

همین که میگن چهلم و چهل و هشتم اربعین الان چهلم کی میشه؟

ببین عزیزم

محرم اسم اولین ماه قمری هست

خب؟

دهم محرم رو عاشورا میگن که میدونیم چی شده ..... چهل روز بعد از اون رو هم میگن اربعین

ببخشید ولی چهلم محرم واقعا ادبیات یه دختر خانم‌تحصیلکرده نیست ، رعایت همین نکات کوچیک تو صحبت کردنت، باعث میشه بیرون هم با اعتماد به نفس تر و آگاه تر به نظر برسی

پس چرا تقویم ۲۳ مرداد و زده اربعین یعنی چهل و هشتم

یعنی چی ؟ بله ۲۳ مرداد میشه ۲۰ صفر یعنی اربعین دیگه ......

بالا هم گفتم شما معنی اربعین ، محرم و ... رو نمیدونی ظاهرا

یه بار دیگه کامنت قبلی که برات توضیح دادم رو بخون