vague_o مدیر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 760 عنوان تیرگی واژن | مشاهده متن کامل بحث + 8073 بازدید | 155 پست خانما واژنم تیره شده پماد هیدروکینون بزنم اوکی میشه؟؟ تاسیان:)🖤 1404/05/14 | 02:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 29364 اینستاگرام پیام دادم گفت باید حضوری بیای معاینه کنم فقط بیرونشو بخیه میزنه یا داخلشم؟ چون منم مشکل دارم پرسیدم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
vague_o مدیر استارتر عضویت: 1404/01/22 تعداد پست: 760 مشکلی نداری با این موضوع؟ چند بار بهش تذکر دادم حرف گوش نمیکنه ک منم دیگ خسته شدم ولش کردم تاسیان:)🖤
وانیلی12345 عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 1048 مال خودشم سیاهه بعد ب تو گیر میده عکس مردا ک بورن و اونجاشون صورتیه نشونش بده اعتماد ب نفسشش بریر ... نه اشتباه نکن مردا به رنگ مال خودشون حساس نیستن فقط و فقط به سایز و تایم رابطه حساس اینا نقطه ضعفشون هست ،ضد حال زدن ضد حال بزنید
fati_raha عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 12888 نه اشتباه نکن مردا به رنگ مال خودشون حساس نیستن فقط و فقط به سایز و تایم رابطه حساس اینا نقطه ضعفشون ... 😐😐جدی هیچ وقت جایی که هستی گیر نمیکنی مگر اینکه تصمیم بگیری همونجا بمونی!
فاطیییییما۷۸ عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 5051 باید بری بیمارستان بیهوش کنن تو مطب یکم بیرونشون بخیه میزنن حالا برعکس من شوهرم به زور میخواد بفرسته ... اصلا نمیگه که گشادی و... ولی خودم که میفهمم این دکتره میگه اگه افتادگی رحم و مثانه نباشه کامل داخل و بیرونو تنگ میکنه تازه لبیاپلاستی هم تو مطب انجام میده با لیذر نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
فاطیییییما۷۸ عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 5051 فقط بیرونشو بخیه میزنه یا داخلشم؟ چون منم مشکل دارم پرسیدم خودش که گفت هم داخل هم بیرون تنگ میشه بازم باید برم معاینه کنه نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
وانیلی12345 عضویت: 1404/01/26 تعداد پست: 1048 اصلا نمیگه که گشادی و... ولی خودم که میفهمم این دکتره میگه اگه افتادگی رحم و مثانه نباشه کامل داخل و ... از منم نمیگه ولی خودم میدونم و به شدت اعتماد به نفسم و کم کرده رابطه هک دیگه لذت نداره حتما باید بریم عمل
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 29364 خودش که گفت هم داخل هم بیرون تنگ میشه بازم باید برم معاینه کنه خیلی خوبه که در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
فاطیییییما۷۸ عضویت: 1399/08/17 تعداد پست: 5051 از منم نمیگه ولی خودم میدونم و به شدت اعتماد به نفسم و کم کرده رابطه هک دیگه لذت نداره حتما باید بری ... ببخشید شما در چه حده گشادی یعنی اصلا حس نداری و اینکه هوا خارج حین رابطه؟ من اینجوری نیستم به ارگاسمم میرسم ولی میدونم که گشاده نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 10443 خودت استفاده کردی ازش؟ ☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙