2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی خوبه که

ولی مطمئنم شوهرم اجازه نمیده 

چون بعد زایمان آخرم بخیه زیبایی زدم بعد یه ماه حین نزدیکی پاره شدم از اون موقع خاطره بدی داره

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
ولی مطمئنم شوهرم اجازه نمیده چون بعد زایمان آخرم بخیه زیبایی زدم بعد یه ماه حین نزدیکی پاره شدم از ا ...

منم میگه نمیخواد خوبی ولی خودم حس بدی دارم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ولی مطمئنم شوهرم اجازه نمیده چون بعد زایمان آخرم بخیه زیبایی زدم بعد یه ماه حین نزدیکی پاره شدم از ا ...

واسه منم موقع رابطه  یکیش از بیرون پاره شد و شکل بدی داره الان

اون عمل فرق می کنه بیشتر از داخل جمع میکنن اگه لازم باشه اضافشو میبرن چن میل بعد بخیه میزنن 

منم میگه نمیخواد خوبی ولی خودم حس بدی دارم

من اصلا به روش نیاوردم چون پررو میشه وقتی بهش میگم که دیگه بخوام عمل کنم 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
ببخشید شما در چه حده گشادی یعنی اصلا حس نداری و اینکه هوا خارج حین رابطه؟ من اینجوری نیستم به ارگاسم ...

کوییف موقع رابطه به خاطر پوزیشن هست نه گشادی

به نظر میاد وسواس گرفتی

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚بگو این وطن،اگر خسته تن،از آن من است،بخوان بی امان که این نیمه جان،ایران من است✌🏻❤️🩹 از میان آزادی و نان،آزادی را انتخاب میکنم تااگر گرسنه ماندم،بتوانم فریاد بزنم گرسنه ام 👌🏻گفت ما ادامه داریم هیچ وقت مارو حذف نمیشه کرد،به رنگین کمون سنگ نمیشه زد🌈میرسه پایان شب سپیده دم🌞از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک.. چه میدونم خدا مثلا من اگه جات بودم همه رو نجات میدادم🥺..پیج واژینیسموس دات آی آر رو فالو کنید💜

آره

چ تاثیری گذاشت برات؟ کدوم قسمتای بدن زدی؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

من اصلا به روش نیاوردم چون پررو میشه وقتی بهش میگم که دیگه بخوام عمل کنم

من به شوهرم گفتم اینقد هم از این چیزا حرف می‌زنیم 

شوهر منم آدم خوبی نیست و سو استفاده گر ،ولی مهم نیست واسم مشکلمو میگم وظیفه اشه ببره درسن کنن

کوییف موقع رابطه به خاطر پوزیشن هست نه گشادیبه نظر میاد وسواس گرفتی

وسواس که گرفتم ولی گشادم هست شوهرمم یکم سرد شده