2777
2789
عنوان

کیا عید ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 62 پست
یعنی کسایی کهدعزا دار هستن

ما عزاداریم هیچ برنامه ای برای عید نداریم

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عزادار نیستم فقط تحمل زندگی دیگه ندارم خیلی داره سخت میگذره

انشالا مشکلاتت حل بشه در سال جدید

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

من پدرم 6 ماهه فوت شده. هیچ انگیزه ای برای عید ندارم. فقط و فقط به خاطر پسرهام که ذوق دارن برای عید یه کوچولو خرید کردم. مامانم هنوز مشکی می پوشه. نه امسال نه هیچ سالی دیگه عیدمون عید نمیشه. کاش بابام بود...

دلتنگشم خیلیییییی زیاد

من پدرم 6 ماهه فوت شده. هیچ انگیزه ای برای عید ندارم. فقط و فقط به خاطر پسرهام که ذوق دارن برای عید ...

خدارحمتشون کنه روح پدرت شاد

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .
من پدرم 6 ماهه فوت شده. هیچ انگیزه ای برای عید ندارم. فقط و فقط به خاطر پسرهام که ذوق دارن برای عید ...

خدارحمتشون کنه داغ پدر مادر خیلی سخته خیلی

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

😢😢😢😢😢 خدا رحمتشون کنه

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  

چهار سال پیش دقیقا روز 29 اسفند بابا بزرگم فوت کرد سال بعدش 11 اسفند پدرم واقعا بدترین اتفاق زندگیم بود دم عید واقعا سخته عزیزت رو از دست بدی😔

کسی که به پشتکار خود اعتماد دارد ارزشی برای شانس قائل نیست☝✋