2821
2789
عنوان

کیا عید ندارن

763 بازدید | 62 پست

ما عید نداریم مردمو میبینم خرید میکنن و شادن غبطه میخورم 

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا ندارین؟

یکی از اقوام نزدیکمون فوت شد چند روز پیش

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

یعنی چی عید ندارید؟متوجه نمیشم؟

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
یعنی چی عید ندارید؟متوجه نمیشم؟

یعنی کسایی که عزا دار هستن

یعنی کسایی کهدعزا دار هستن

آهان.خدارحمتشون کنه.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
منم ندارم کاش به سال جدید نرسیده بمیرم راحت شم

خدانکنه عزیزم