2777
2789
عنوان

کیا عید ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 758 بازدید | 62 پست
چهار سال پیش دقیقا روز 29 اسفند بابا بزرگم فوت کرد سال بعدش 11 اسفند پدرم واقعا بدترین اتفاق زندگیم ...

خیلی سخته خیلی

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
منم ندارم کاش به سال جدید نرسیده بمیرم راحت شم

خدا نکنه عزیزم برای ارامش دلت دعا میکنم

به انگشت نخی خواهم بست تا فراموش نگردد فردا ...زندگی شیرین است ..زندگی باید کرد و بدانم که شبی خواهم رفت ..و شبی هست که نباشد پس از آن فردایی .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش فک میکنم فامیلو عید ببینم چی جواب بدم

مجبور نیستی ببینی همه بفهمن چه خبره 

به همه بگید رفتید مسافرت

خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 
همش فک میکنم فامیلو عید ببینم چی جواب بدم

هیچی قرار نیس درمورد زندگی خودت ب کسی جواب بدی 

فوقش میگی تفاهم نداشتیم 

اصلا اجازه نده کسی دراین مورد ازت سوالی کنه شاد باش تا کسی نتونه درمورد ناراحتیت سوال کنه

الان 3 ساله عید نداریم امسالم نداریم بدون داداشم چه عیدی داشته باشیم اخه  😔😔😔

آخی عزیزم خدارحمتشون کنه روحشون شاد

اخه نمیشه امسال اولین عید خواهرمه میخوایم براش عیدی ببریم

خب بگن شما مسافرتید 

چقدر بده که خانومای جوون اینجور ناامید و دلگیرن.من نزدیک بهار که میشه افسردگیم دوباره حاد میشه خیلی سختمه.کاش مشکل همه حل بشه

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...
خدانکنه دیوونه چرااا😡😡😡 خوش ب حالت ک بارداری ، دلت میاد اخه😓😞

چی بگم زندگیم هیچ جوره درست نمیشه بدبختی پشت بدبختی نمیدونم چکار کنم دلم برا بچم میسوزه 

صاحب مغازم زنگ زد سه ماه نتونستم اجارش بدم هر چی میگم کنار بیا تا مغازه رو واگذار کنم کنار نمیاد بحثم شد گوشی روش قطع کردم میترسم الان شوهرم بیاد دعوام کنه

خدایا